Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

786 commentaren van in totaal 786 beoordelingen
Service
Suzanne Degens (Hillegom)
16/11/2018
10

Ik kom daar altijd prettig binnen. Je wordt er goed geholpen. Als je moet wachten is er een fijne zitplek. Zelfs de mederwerkers van de werkplaats vragen of je koffie/thee wil, terwijl je zelf kunt pakken. Iedereen is vriendelijk. Uitstraling ziet er keurig uit. Ben erg nieuwsgierig naar de nieuwe uitstraling die ze gaan uitvoeren. Fijne zaak.

Service
Alcar Kerkhoff (IJmuiden)
14/11/2018
10

We zijn al jaren klant en al deze jaren worden we altijd vriendelijk te woord gestaan, komen ze afspraken altijd na en wordt service aan de auto altijd perfect uitgevoerd. Evenutuele kosten worden vooraf besproken zodat je weet waar je aan toe ben. Dit geldt natuurlijk voor al het personeel :)

Service
Joop van Roon (Haarlem)
14/11/2018
8

Omdat een 8 goed betekent.

Service
Patrick (Haarlem)
14/11/2018
9

Prettig telefonisch contact. Goede hulp aan de balie en meedenkende monteurs. Hebben keurig geholpen en nog een aanpassing gedaan aan een door mijzelf aangebrachte stekker aansluiting van de trekhaak. Betrof regulier onderhoud.

Service
J.W. van Doorn (Haarlem)
02/11/2018
10

Het gehele team is betrouwbaar, eerlijk en klantvrienddelijk. Er wordt met de klant meegedacht en er wordt altijd een passende oplossing gezocht. De klant wordt altijd persoonlijk aangesproken is geen nummer. Extra service gaan ze niet uit de weg.

Service
A. Grijpstra (Heemstede)
29/10/2018
10

Toyota Haarlem is een topgarage. Je wordt hier als gast heel deskundig en betrouwbaar behandeld.

Service
Cees.van.Rooden (Hillegom)
29/10/2018
10

Alles klopt, de receptie en de werkplaats vriendelijk en behulpzaam.

Service
Martin Riegen (Spaarndam)
29/10/2018
9

** Haarlem is voor mij al jaren de perfecte dealer voor de beide Toyota's die ik daar in onderhoud heb. Afspraken worden nagekomen en de kwaliteit van service en onderhoud is van 'n hoog niveau. Ik zal zeer waarschijnlijk dan ook niet van het merk Toyota of van dealer wijzigen.

Service
M.Been (Haarlem)
29/10/2018
10

Prima vestiging met mensen die meedenken. Niet alleen maar willen scoren. Ik heb het gevoel dat ik wordt gewaardeerd. Dit is denk ik voor een klant belangrijk.

Service
mevr.Schonhuth (Haarlem)
29/10/2018
8

Keurige behandeling .Ik ben er erg tevreden over.

Service
René Knol
29/10/2018
9

Vriendelijke medewerkers, ze stralen vakkundigheid uit.

Service
M.A. van Beaumont
19/10/2018
10

Goede service en erg vriendelijk en behulpzaam

Service
Alex Vermeulen (Haarlem)
17/10/2018
10

Ik ben blij met zo'n toegewijd en deskundig team dat het ook kan opbrengen om hun klanten persoonlijk te benaderen.

Verkoop
Ivonne Niemeijer (Haarlem)
17/10/2018
10

De dealer is mij bekend omdat dit mijn derde Toyota van Louwman Haarlem is. De meeste medewerkers zijn mij ook bekend en geven een goed en vertrouwd gevoel!

Service
A. M. van Strijp (Haarlem )
05/10/2018
10

Doen precies wat afgesproken is.

Service
RA van den Berg (Haarlem)
24/09/2018
9

Wordt vriendelijk geholpen, wat gedaan moet worden ,word gedaan, ik heb ook nog geen ernstige storingen gehad.

Service
Carla Dammers (Heemstede)
13/09/2018
8

Ik vind het een fijne garage, ik ga met een prettig gevoel weer naar huis met een veilige auto.

Service
Rob Nieuwenhuizen
13/09/2018
10

Ik wordt iedere keer zeer prettig geholpen. Correct, vriendelijk, en flexibel toen ik mij onlangs in de afspraaktijd had vergist.

Service
Stef jansen (Velserbroek)
13/09/2018
10

Vakkundige verkopers. Goede inruilprijs. Afspraak is afspraak. Vriendelijk baliepersoneel.

Service
Frans Linssen (Haarlem)
06/09/2018
10

Ja hoor ik heb tot nu toe alleen positieve ervaringen . de medewerkers stralen vakkennis zonder met hun neus in de lucht te lopen . Ik kan zonder problemen elke vraag stellen en krijg een deskundig antwoord. de uitstraling van het bedrijf is prima.

Service
LOES Maliepaard-Horselenberg (HAARLEM )
06/09/2018
9

Vriendelijk personeel Beloofd is beloofd.

Service
Mw. Mets
06/09/2018
10

Ben zeer tevreden over deze garage. Altijd snel geholpen, zeer vriendelijke benadering, goede uitleg over reparatie en kosten, auto altijd vakkundig onderhouden en kan er altijd terecht met vragen.

Service
SuYhen de Rijk
31/08/2018
10

Professionaliteit, vriendelijkheid en attentie tot alle detailles

Service
Dhr. J. van Haasteren (Heemstede)
29/08/2018
10

Zeer vakkundig werk, mijn oude auto rijdt weer als nieuw na de 14-jaars onderhoudsbeurt.Verder een uitgebreide toelichting aan de balie.

Verkoop
R. van den Berg (Bentveld)
29/08/2018
10

Vriendelijk en zeer goed geholpen, gemaakte afspraken zijn nagekomen. Ongevraagd informatie gekregen over diverse zaken.

Verkoop
Germa wels (Leiden)
22/08/2018
10

Klantvriendelijk

Service
G.F. Wagenaer (Haarlem)
20/08/2018
9

goede wijn behoeft geen krans

Service
T. Meinster (Heemstede )
15/08/2018
10

De ontvangst, service en werkzaamheden worden altijd naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd

Service
Dhr. H. Knotter (Bennebroek)
10/08/2018
10

Ontvangst bij de dealer altijd zeer vriendelijk."Problemen" worden meteen aangepakt, altijd goede afspraken voor behandeling van de problemen.Als er iets moet wijzigen wordt direct contact opgenomen en aangegeven hoe en wanneer dit uitgevoerd kan worden

Service
Luiten
08/08/2018
8

Wij zijn meerdere keren vriendelijk geholpen en werd er een goede service geboden.

Service
Kees Bikker (Veldhoven)
06/08/2018
8

Klantvriendelijk en betrokken. Ik was op vakantie. In de ochtend gebeld. Mijn probleem is dezelfde dag nog opgelost.

Service
Paul Roos (Haarlem)
06/08/2018
9

Omdat het gewoon een goede garage is.

Service
Henk Tuijn (Haarlem)
25/07/2018
10

Altijd goede service, duidelijke informatie vooraf, geen gedoe.

Service
J. Zijlstra (Haarlem )
25/07/2018
10

Vakkundig en vriedelijke mensen

Service
John Nat (IJMUIDEN )
25/07/2018
9

Ze hebben een goede service. Wordt netjes behandeld en de garantie is perfect ??

Service
Adriana van Baren (Bloemendaal)
24/07/2018
10

Met name de vriendelijke en serieuse informatie en de vertrouwelijke uitstraling van de medewerkers Receptie.

Service
Germa Wels (Leiden)
18/07/2018
10

Dit is mijn 3e auto die ik daar heb gekocht, super vriendelijke mensen en kwaliteit staat bovenaan. Omdat ik wat verder weg woon regelen ze altijd een fiets tijdens mijn onderhoudsbeurt kan ik heerlijk de stad in.

Verkoop
H. Kroes (Haarlem)
18/07/2018
8

Soms zijn de verkopers lastig te bereiken. Ze zijn dan bezig of in gesprek.

Service
Peter Blokker (Heemstede)
18/07/2018
5

Prijs van de onderhoudsbeurt was niet transparant. Opgegeven kosten zou 238 euro zijn. (eerste onderhoudsbeurt, compleet) Echter moest ik 261,94 afrekenen. Bleek dat bij de kosten niet was berekend de brandstofsysteemreiniging. Als dit gebruikelijk is bij een onderhoudsbeurt, waarom dan niet vermeld bij de (transparante ) kosten opgave vooruit.

Verkoop
Dhr. D. van Raat (Haarlem)
17/07/2018
10

Toyota Louman Haarlem heeft op ons een goede indruk achtergelaten ten aanzien van de aankoop, proefrit en afhandeling.Ook de toch wel aparte manier bij het ophalen van de auto, namelijk het ontdoen van het kleed dat over de auto was gedrappeerd was een leuke ervaring, die overigens al vooraf was gegaan van een WhatsApp van de verkoopster met een video waarin de nieuwe auto in die situatie werd getoond.

Service
FAB (Haarlem)
11/07/2018
9

Ik rijd nu al 9 jaar in een Toyota Prius, en de auto DOET HET ALTIJD. In deze periode zijn er wel een aantal mechanische problemen geweest, die zijn altijd goed opgelost (sommigen waren wel duur, maar dat was begrijpelijk gezien de schade). Voor trouwe klanten hebben ze een zeer goede pechhulp-service, inbegrepen bij de prijs, dus je spaart wel een ANWN-abonnement uit.

Service
Frans Visser-A.J.Bronsveld (Haarlem)
11/07/2018
9

Behandeling/voorlichting klant

Service
Ralph Zonneveld (Oude Wetering)
11/07/2018
9

zeer vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg van een vraag die ik had. Op tijd klaar.

Verkoop
Pim Randag (Bloemendaal)
10/07/2018
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Service
Johan van Wieringen (Haarlem)
09/07/2018
10

alles ging correct, en volgens afspraak

Service
Patrick schalk (Zaandam)
04/07/2018
10

Vriendelijk personeel en vakkundig advies

Service
D. Van der Kooi (Haarlem)
29/06/2018
8

Nee. Sorry, ik heb zoëven een beoordeling gegeven over mijn Toyotadealer.

Service
H Westmijze (Heemstede.)
29/06/2018
10

alles is voorelkaar en ik ben tevreden!

Service
Jan Spaan (IJmuiden)
28/06/2018
9

Vakkundige uitvoering van het onderhoud,

Service
JGroot (Bloemendaal)
27/06/2018
9

Vakmanschap. Servicegericht. Vriendelijk. Betrouwbaar.

Service
W.Meerstra (Heemstede)
18/06/2018
5

klantonvriendelijk is het juiste woord

Service
Mevr.S.F.Meddens
14/06/2018
7

erg lang moeten wachten op de rekening. vriendelijk,de ene keer voorkomender dan de andere keer.We zijn mensen,dus dat kan gebeuren,U vraagt erom, verder niet noemenswaardig.

Service
Dhr. C.H. Meijer (Haarlem)
13/06/2018
9

Omdat ik geen 10 wil geven. Goede service, kennis van zaken, prima ontvangstruimte, goede kwaliteit geleverd werk.

Verkoop
ET
13/06/2018
8

Goede begeleiding en service bij aankoop nieuwe wagen.

Service
Karel Klumpers-Berghuis (Hillegom)
13/06/2018
9

Wij zijn al vele jaren klant bij Louwman Haarlem en zijn altijd prettig geholpen. Reparaties zijn altijd goed uitgevoerd en een raming van de kosten werd altijd vooraf gegeven. Een uitstekende dealer.

Service
Renate Kes (Haarlem)
13/06/2018
8

Je wordt er altijd goed en prettig geholpen! Kom er al jaren!

Service
Th.W.M. Bot (Haarlem)
07/06/2018
9

De manier waarop je te woord wordt gestaan. En de wijze waarop je geinformeerd wordt over het onderhoud van mijn auto.

Service
J.H.Wille (Haarlem)
06/06/2018
10

Ik kom al meer dan 10 jaar bij Louwman en ondanks het feit dat ik in een Prius rijd van 8 jaar oud(ik ben zeer aan deze fantastische auto gehecht),wordt ik altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Service
Marjolijn Koot (Hoofddorp)
06/06/2018
10

Deskundigheid, klantvriendelijkheid, service!

Service
B.Remmerswaal (Hillegom)
05/06/2018
8

Alles was prima geregeld behalve het afhandelen van de rekening. Ik was op vacantie in Canada en heb via de mail verzocht om de rekening digitaal naar mij te sturen zodat ik het dan zou kunnen overmaken. Hier heb ik geen reactie gekregen. Wel lag er, toen ik thuiskwam, een aanmaning op de deurmat. Dat vond ik heel vervelend.

Service
mw Blomj
01/06/2018
8

het is een goede een zeer betrouwbare garage, met reële prijzen en aardige voorkomende mensen.

Service
Dhr.F.P.Timmermans (Bennebroek)
30/05/2018
7

De afspraak liep geheel volgens wens

Verkoop
J. B (Achtmaal.)
29/05/2018
4

Nogmaals, de verkoper is Top.Maar verder heel slecht behandeld.

Service
dhr L. van Moolenbroek (Haarlem)
28/05/2018
10

Omdat dit mijn ervaring is met deze dealer

Service
Dhr Schippers (Heemstede)
28/05/2018
8

Deze dealer lost de miscommunicatie tussen de landelijke Toyota organisatie en de klant goed op. Landelijk staat op de site dat je een prijsopgave krijgt. Deze is vervolgens niet te vinden. Deze dealer beantwoord je mail wel ket een ordentelijke en kloppende prijsopgave en levert dan ook nog een goede service en kwaliteit.

Verkoop
John Vliek (Haarlem)
28/05/2018
8

Bijzonder klantvriendelijk geholpen

Service
Dick van Ad (Haarlem)
24/05/2018
8

Plezierig

Service
Jan van den Bergh (Haarlem)
24/05/2018
9

fijne service, er wordt goed meegedacht

Service
Patricia Meijer (Haarlem)
24/05/2018
9

Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Na de laatste beurt met APK keuring konden wij onze telefoonhouder niet meer vinden. Helaas konden ze hem ook niet meer op de werkplaats localiseren en we hebben toen gratis een vervangende telefoonhouder gekregen. Als er een probleem is word hij heel goed opgelost. Wij zijn zeer tevreden klanten

Service
x
24/05/2018
9

Uitstekende service, ook als er "dingen" zijn wordt er een goede oplossing gevonden.Oprecht en eerlijk bedrijf waar de hele familie komt.

Service
C M A . v/d Veldt (=)
17/05/2018
10

Een prima garage , je wordt snel en goed geholpen en er wordt geluisterd en mee gedacht .

Service
M. Heule (Haarlem )
17/05/2018
9

De dienstverlening is goed. Correcte medewerkers.Wat ik niet goed begrijp is de prijs die men mij in rekening wilde brengen voor een achterruit wisser. Die was exorbitant. Naar mijn mening niet passend.

Service
Mevr. van Ijzendoorn (Velsen)
17/05/2018
8

Omdat ik tevreden ben over Louwman Haarlem

Service
Sonja Elskamp-Kroon (Hillegom)
17/05/2018
9

Aardige , correcte behandeling. Vriendelijke mensen. Helemaal goed.

Service
N. Geerlings (Haarlem)
16/05/2018
6

APK beurt is voor de tweede maal in 3 jaar niet uitgevoerd terwijl dit duidelijk was afgesproken. Kleine beurt is wel gedaan zoals afgesproken.

Service
R.J.M. van Veelen (Haarlem)
16/05/2018
9

Goede service. Uitstekende communicatie.

Service
Jan Gerritsen (Overveen)
09/05/2018
10

Een klantgerichte behandeling van mijn vraag en een duidelijke toelichting op de activiteiten, die in de werkplaats uitgevoerd zijn. .

Verkoop
Rob van der Zwan (Haarlem)
08/05/2018
8

Vriendelijke ontvangst , klantgericht en to the point bij offerte en goede begeleiding bij het aankoopproces.

Service
Cornelis Winkel (Bloemendaal)
04/05/2018
8

in eerste instantie werd de afspraak niet nagekomen. Vervolgens werd na mijn reaktie , zonder mij daarvan in kennis te stellen, de afspraak toch gehonoreerd. Men had klaarblijkelijk toch de fout ingezien.

Service
L.A. van der Velden
04/05/2018
9

Prettige dealer met aardige mensen

Service
Gina (Haarlem )
02/05/2018
9

Goede service en ze doen precies wat er is afgesproken. De elektrische scooter was kapot die dag, keurig een Aygo meegekregen. Dank, want ik ben mantelzorger en heb vervoer nodig om ons kind naar school te brengen. We hadden ons verheugt op de scooter, dit was absoluut second best!

Service
Otto Deen (Haarlem)
02/05/2018
10

De medewerkers doen zelfs een stapje extra voor de klant. Je bent geen nummer.

Service
Ronald Brand (Haarlem)
25/04/2018
10

zeer goede dealer

Service
Hans Kapitein (Heemstede)
18/04/2018
10

Professionele medewerkers en altijd een duidelijk antwoord op een vraag.

Service
Jose Inbloem
18/04/2018
9

Zeer vriendelijke verkopers, werkplaatspersoneel en service aan de balie. Goede sfeer in de zaak. Echter zou de 'koffiecorner' /wachtruimte iets gezelliger en groener (planten) ingericht mogen worden.

Verkoop
R.R. Neumeijer (Santpoort Noord )
12/04/2018
9

Goede locatie, goed bereikbaar goede koffie. Ja echt geweldig

Service
C Verburgh (Heemstede)
05/04/2018
7

Snelle afspraak mogelijkheid, wel prijzige rekening en was leuke service geweest als de auto gereinigd en gezogen klaar stond.

Service
Van der Velden
03/04/2018
8

Goed geholpen

Service
P. Esser (Haarlem)
28/03/2018
10

Ik vind het een prettige garage en ik kom er inmiddels al sinds 2001. Het is inmiddels wel een paar keer van naam veranderd,maar het was al die tijd wel Toyota.

Service
Psm van Doorn (Haarlem)
28/03/2018
10

Prima garage, aardige bali medewerkers en altijd tevreden

Service
tom kruisman (santpoort noord)
23/03/2018
8

wanneer ik iemand of iets een 8 geef is dat goed. niet alle zaken kan ik beoordelen. als er iets fout gaat weet je het niet altijd direct, ook een goede afhandeling kun je nooit direct beoordelen. wees dus tevreden met mijn 8.

Service
Ton Timmerman (Haarlem)
21/03/2018
9

Ik word altijd vriendelijk ontvangen, krijg vantevoren een prijsopgave en wordt gebeld als de auto klaar is. De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd en in bijzonder gevallen wordt er altijd even overlegd over de oplossing.

Service
Mevr.Kuijpers
14/03/2018
10

Altijd correct,altijd volgens afspraak5

Service
Mw. C. De Boer (Haarlem)
07/03/2018
9

Duidelijk, vriendelijk, eerlijk

Service
Peter Saarloos (Haarlem)
07/03/2018
9

prima uitleg wat de oorzaak was en wat er vervangen ging worden

Service
F. Groen (Haarlem)
06/03/2018
10

De zaken worden zakelijk en correct afgehandeld

Service
A.Karlashchuk (Haarlem)
28/02/2018
9

hulpzaam, op tijd alle hulp ia aangeboden, vriendelijk

Service
D.Straatsma (IJmuiden)
27/02/2018
8

Prettige omgang met personeel.Nette opgeruimde werkplaats.Snelle afhandeling van plaatsen band (kapot gereden) i.v.m. vertrek wintersport.

Service
L.G. Nikitina
27/02/2018
3

Onprofessioneel en onsympathiek manier van aanpak

Verkoop
Dhr.en Mevr. v.d.Weiden-Jansen (Heemstede.)
26/02/2018
10

Omdat wij al al dertig jaar klant zijn bij deze garage (tweede kleine auto's ) en altijd tot volle tevredenheid. ( type Starlet en Yaris. )

Service
Roberta Schneider (Haarlem)
26/02/2018
10

Alles klopt.

Service
Henk Nelissen (Haarlem )
07/02/2018
10

Gewoon in alle opzichten ben ik eentevreden klant. Altijd correct en adequaat geholpen met oog voor mijn belangen.

Service
Martien de Groot (Heemstede)
07/02/2018
2

Na jaren een Trouwe Toyota fan te zijn geweest heb ik besloten om naar een ander merk over te stappen, niet vanwege het merk, maar vanwege de dealergroep rond Haarlem. Deze groep dealers heeft geen betrokkenheid bij de klant of liefde voor de auto. Het gaat alleen over geld verdienen en liefst zo snel mogelijk. Ik heb geen vertrouwen meer in de accuraatheid, eerlijkheid en betrokkenheid van Louwman Haarlem. Mijn geld heeft u, maar als klant ziet u mij niet meer terug. Treurige is dat ik denk dat dat u veel minder doet dan mij.

Service
Dhr vanden heuvel j.j. (Aerdenhout)
25/01/2018
9

Prima service vlotte behandeling vaklui

Service
P Stam (Heemstede)
25/01/2018
9

Altijd keurig op tijd met het verzorgen van mijn auto.waar op ik kan vertouwen.

Service
de Heer H.D. van Roon (Heemstede)
24/01/2018
9

goed en betrouwbare dealer

Service
Jaap Stork (Heemstede)
24/01/2018
9

Klantgerichtheid, efficiëntie, hoge kwaliteitseisen die geheel waargemaakt worden en tenslotte de deskundigheid en betrokkenheid van het personeel, zowel bij de receptie en de afdeling verkoop als ook in de werkplaats.

Service
Dick van Dam (Haarlem)
16/01/2018
10

vriendelijk en behulpzaam personeel; goede uitleg van te verrichten werkzaamheden ( in het onderhavige geval een onderhoudsbeurt ). Auto weer keurig terug ontvangen.

Service
Anoniem
10/01/2018
10

Uitstekende service, vriendelijke mensen. Eerlijke prijzen en geen verzonnen reparaties.

Service
nj de graaf (zandvoort)
10/01/2018
7

Het is een hele goede dealer maar mijn garantie via Ridderkerk louwman word maar niet uitgevoerd

Service
Mevr. SHM van Hemert-Stoffels (Hillegom)
08/01/2018
10

Toen ik mijn auto in ging ruilen voor een andere, werden wij uitgebreid en zeer goed geholpen. Ik heb er daardoor een vertrouwd gevoel gekregen om naar Haarlem te gaan voor onderhoud.

Service
Alex Vermeulen (Haarlem)
05/01/2018
10

Toyota Haarlem is een zeer professionele Toyota dealer met zeer deskundig personeel bij verkoop, receptie en werkplaats. Opvallend is ook dat de contacten zeer vriendelijke en persoonlijk zijn, zelfs hoffelijk als ze bijvoorbeeld de deur voor je open houden om met de vervangende fiets de showroom te verlaten.

Service
Anoniem
04/01/2018
9

perfecte service, ik geef een 10 bij 3 maal achter elkaar een perfecte service. Dit was mijn eerste serie beurt bij Louwman Haarlem

Service
Ger Leliveld (Haarlem)
03/01/2018
9

netjes te woord gestaan door receptie-personeel; prijsafspraken goed nagekomen; specificatie van hetgeen uitgevoerdis tot in de details uitgewerkt; alle vertrouwen erin dat de veiligheid tot de volgende beurt gewaarborgd is.

Verkoop
Monique Charbon (Heemstede)
03/01/2018
10

Zeer tevreden over de kontakten

Service
Anoniem
02/01/2018
9

Goede garage, klantvriendelijkheid is goed, aardige mensen, en fijne wachtruimte met koffie.

Service
Anoniem
27/12/2017
8

Ik hen tevreden met de service en vind 8 daar een miii cijfer voor.

Service
A. Leuverink (Haarlem)
20/12/2017
9

Toyota is een geweldige auto en de service van Louwman Haarlem is perfect d.w.z. betrouwbaar, klantgericht en kwalitatief goed. Je weet vooraf waar je aan toe bent. De benadering is vriendelijk en correct. De kosten zijn wellicht redelijk maar het mag iets goedkoper vandaar de 9 en niet een 10.

Service
Albert de Ligt (Haarlem)
20/12/2017
9

Correcte afhandeling op een plezierige manier

Verkoop
Anoniem
20/12/2017
10

De ligging.

Service
de heer Ed Stoete (Heemstede)
20/12/2017
10

Hier hebben ze nog echt tijd voor de klant en je wordt uiterst vriendelijk geholpen! Ze hebben daar ook echt kennis van zaken!En dan wat bovenal telt: ik heb in veel verschillende merken auto's gereden, maar Toyota levert gewoon het beste topproduct. En dat geldt niet alleen voor nieuwe maar ook voor gebruikte auto's. Tel daar de vriendelijkheid achter de balie en de toewijding van de monteurs bij op dan snap je het wel: ik blijf bij Louwman Haarlem altijd klant!!!

Service
Dhr A dijkstra (Haarlem)
20/12/2017
10

Top louwman wat een service geweldig nogmaals bedankt voor alles mijn volgende auto komt ook zeker bij jullie vandaan

Service
Martin (Haarlem)
20/12/2017
10

Prima geholpen, prijsopgave kwam excact overeen met te betalen bedrag.Auto rijd weer prima

Service
Ruud (Haarlem)
20/12/2017
9

De houding van de mensen achter de servicebalie en in de werkplaats is altijd zeer hulpvaardig en vriendelijk. Wat ik mooi vind is dat het ook altijd eerlijk wordt gezegd als iets niet direct noodzakelijk is. Je wordt niet onnodig op kosten gejaagd. Er wordt altij meegedacht.

Service
Anoniem
15/12/2017
9

Erg tevreden over de medewerkers van de balie en werkplaats

Service
Anoniem
13/12/2017
10

De medewerkers van Toyota Louman in Haarlem zijn alle vriendelijk, behulpzaam en efficiënt. Het is ook heel prettig dat je altijd dezelfde gezichten ziet dus dat je toch een soort band opbouwt met de medewerkers daar. De service is top en de bediening heel prettig.

Service
Anoniem
12/12/2017
9

Zeer correcte behandeling en afhandeling.

Service
Ad de Swart (Heemstede)
06/12/2017
9

De dealer is makkelijk aan te rijden. Het contact verliep prettig en de service was prima. Ik kreeg een leenauto tegen het laagste tarief en over de gebruikte benzine werd niet moeilijk gedaan.

Service
Anoniem
06/12/2017
8

Goede en vriendelijke Service elke keer.

Service
Anoniem
06/12/2017
10

Ik word altijd prima en voorkomend geholpen door de medewerkers, er wordt meegedacht

Verkoop
Dhr. Van der Worp en Mw. Simons (Driehuis)
06/12/2017
10

Zeer klantvriendelijk en servicegericht, over alle contacten rondom aankoop en aflevering zeer tevreden en niet opdringerig

Service
Hr en Mw Blomjous (Aerdenhout)
06/12/2017
8

Deze dealer is een heel plezierige garage. Je kunt er goed afspraken maken en over bijzonderheden wordt je altijd op tijd bericht. de mensen zijn aardig en de monteurs zijn heel bekwaam. Wij zijn heel tevreden dat we voor Toyota( voor het eerst!) kozen en dat we deze garage troffen.

Service
K.Koper (Zandvoort)
06/12/2017
8

Nette ontvangst, duidelijke communicatie over werkzaamheden, redelijke wachtruimte (beetje koud), behoorlijke koffie,genoeg te lezen.Zeer positief was dat er 2 zaken werden gevonden die nog onder garantie gemaakt zullen worden (multi riem en aandrijfhoes).Jammer dat de gasdempers van de achterklep daar kennelijk niet onder vielen, zouden erg duur zij maar zijn voor 6-20 euro per stuk al op internet te bestellen....... ook voor 85 euro

Service
Anoniem
04/12/2017
8

Service is ok , vriendelijk contact

Service
Theo Coort (Haarlem)
30/11/2017
10

Uitstekende service en erg vriendelijke mensen,Wachten in de showroom, met Wi-Fi voor je internet als je dat wilt,Leesbladen en de krant van de dag,Veel soorten koffie, thee en koekjes e.d.,Verleidelijke nieuwe auto's in de showroom, altijd leuk om je te kijken toch?En voor je het weet is je auto al weer gereed.

Service
C.H. Meijer (Haarlem)
29/11/2017
10

Correcte behandeling, goede service, geen afwijkingen in afspraak.Ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
24/11/2017
8

Omdat ik tevreden ben over de beurten en reparatie van mijn auto. Tevens vind ik de communicatie met de hupverleners prettig en krijg ook duidelijke uitleg.

Service
Mevr. Visser-Bronsveld (Haarlem)
24/11/2017
10

Kwaliteit en service

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Omdat ik de aanspraak en de uitvoering altijd correct vind, Dikke Pluim.

Service
D. van As (Haarlem)
22/11/2017
9

Afspraken worden nagekomen.

Service
Hr. van Doorn (Haarlem)
22/11/2017
10

uitstekende garage met eerlijke en heldere informatie over werkzaamheden en kosten. De klant wordt gezien en benaderd als mens met een naam en niet als nummer, waar de naam niet belangrijk is. Naar de klant wordt geluisterd en van vakkundig advies voorzien.

Service
Anoniem
15/11/2017
9

la genre son muy amable

Service
Ben Revers (Haarlem)
15/11/2017
9

Volledig tevreden, niets te wensen.

Service
Anoniem
08/11/2017
8

Iets meer dan een 7 omdat het een vriendelijke ontvangst en afhandeling wel een puntje waard is.

Service
Anoniem
08/11/2017
7

Beurt prima uitgevoerd. Spiegelglas niet op voorraad m.i.toch een heel gangbaar onderdeel, luchtje na afloop in auto niet aangenaam.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Goede service zoals halen en terug brengen i.v.b. met ziekte.

Service
Ank Swets (IJmuiden)
01/11/2017
9

je wordt daar behandeld als trouwe klant. Er wordt altijd een praatje met je gemaakt en als de prijs duurder wordt dan gezegd wordt alles je goed uitgelegd.

Service
Anoniem
01/11/2017
10

ben goed geholpen ,vriendelijk behulpzaam vind ik heel belangrijk ,juist omdat ik wel in de auto rijd maar er weinig verstand van heb.

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Fijn, toegankelijk personeel aan de werkplaatsreceptie.

Verkoop
T.J. Van de Reep (Hillegom)
26/10/2017
10

Wij zijn prima geholpen.

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Omdat ik zeer tevreden ben en je er goede service krijgt

Service
J.N.van der Velde (Haarlem)
04/10/2017
8

Goede afspraken kunnen maken en overeenkomstig geholpen.

Service
M. Been (Haarlem)
04/10/2017
10

Eindelijk een dealer die doen wat ze beloven en niet iets mooier voorspiegelen dan het is. Eerlijke kosten opgave en erg klantvriendelijk. Ik zou zeggen ga zo door.

Verkoop
Lex Kock (Haarlem)
20/09/2017
10

Omdat ik al jaren een zeer tevreden klant ben van de dealer Louman Haarlem dit mede door de prettige behandeling door het personeel.Zowel het verkopende, de receptie als het garage personeel

Verkoop
Leo en Sandra Otto (IJmuiden)
18/09/2017
10

top bedrijf met een geweldige goede en betrouwbare service en fijne medewerkers.

Verkoop
L Dijkzeul
13/09/2017
6

Vervolg afspraken worden niet nagekomen

Service
T. Haitsma Mulier (Heemstede)
13/09/2017
9

Ik kom al (sinds 1992) bij deze dealer. E altijd naar tevredenheid.

Service
Anoniem
06/09/2017
6

onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd maar niets extra. Vriendelijke mensen maar niet veel betrokkenheid.

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Service is goed en ben te vrede. Er is echter een punt wat ook geldt voor andere auto dealers.Hoe controleer je dat wat is aan gevinkt op de onderhoud checklist ook daad werkelijk is uit gevoerd. Ik begrijp dat het vertrouwen heel belangrijk is. Ik beoordeel Louwman Haarlem met een 9 omdat ik op dit moment geen aanleiding heb om aan het door mij gestelde vertrouwen te twijfelen

Service
Jan Gerritsen (Overveen)
06/09/2017
10

Klantvriendelijke behandeling en voor zover ik het kan nagaan een correcte uitvoering van de afgesproken werkzaamheden.

Service
W.J.Krom (Hillegom)
01/09/2017
10

goede service afspraken nagekomen

Service
Anoniem
31/08/2017
9

Vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
30/08/2017
8

Receptie vriendelijk en begripvol.

Service
C.C. Kroon (Spaarndam)
30/08/2017
9

Prettige dealer en altijd keurig te woord gestaan

Verkoop
Jan Kuiper (Zandvoort)
30/08/2017
10

Goede en betrouwbare info.

Service
Anoniem
25/08/2017
8

Prima service. Goede communicatie.

Service
Anoniem
23/08/2017
10

Prima service. Vriendelijke medewerkers.

Service
Thea proper (Haarlem)
21/08/2017
10

Vriendelijk personeel, goed advies, komen hun afspraken na.

Service
Anoniem
09/08/2017
9

De mensen van de receptie werkplaats zijn duidelijk, prettig en correct in de omgang en komen (bel)afspraken na; ze stralen de degelijkheid en betrouwbaarheid van het merk Toyota uit.

Service
Anoniem
09/08/2017
8

Duidelijke afspreken en vriendelijk geholpen

Verkoop
dhr. P.G. van Galen (Haarlem)
09/08/2017
10

altijd goed, behulpzaam, en geen problemen

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

goed georganiseerd bedrijf met vriendelijke mensen!

Service
Anoniem
02/08/2017
10

Uitstekende service, komen gemaakte afspraken na, doen wat echt nodig is voor de klant om een probleem op te lossen, denken mee.

Verkoop
Samantha van Ommeren - van Boxel (Heemstede)
02/08/2017
10

Vriendelijk ontvangst lekker gemoedelijk en een gevoel dat je echt een klant bent

Verkoop
Anoniem
28/07/2017
10

Persoonlijke benadering bij verkoop, geen sprake van opdringerigheid. Verder ook zeer goede auto. Nog nooit wat mee gehad.

Service
D.H.Coolen (Haarlem)
26/07/2017
10

Voor het totale plaatje,personeel en hun vakkennis geef ik graag tien punten!

Verkoop
Dhr. J.N.Otto
26/07/2017
10

Louwman Haarlem is een prima bedrijf met deskundige en vriendelijke mensen die zeer betrokken zijn bij hun werk.vooral de persoonlijke benadering geeft een goed en prettig gevoel.

Verkoop
T. van der Horst
26/07/2017
5

Verschillende keren afspraken niet nagekomen, klachten als niet bestaand afgedaan.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Aardige en bekwame medewerkers. Lekkere koffie

Service
Anoniem
24/07/2017
10

Altijd zeer correct geholpen en mochten er problemen extra zijn dan word je gelijk gebeld en wat de extra reparatie gaat kosten. Wordt altijd vrijblijvend advies gegeven of de extra reparatie moet worden uitgevoerd.

Service
Dhr. H. Kapitein (heemstede)
24/07/2017
10

Ik ben al 8 jaar zeer tevreden met mijn inmiddels tweede Toyota Prius, en altijd correct geholpen door de service medewerkers.

Service
W. van Riet (Heemstede)
24/07/2017
10

Louwman Haarlem is een uitstekende garage met prettig professioneel personeel. Het is al vele jaren hét adres voor onderhoud aan onze Toyota.

Verkoop
Arnold Kok (Heemstede )
13/07/2017
10

Hele goede uitleg. En zeer vriendelijk en je voelt je bij Louwman haarlem heel prettig.

Service
Anoniem
12/07/2017
8

prettige omgeving, beetje koel en zakelijk

Verkoop
Anoniem
12/07/2017
10

De mensen bij Louwman Haarlem zijn vriendelijk en beleefd en altijd bereid om precies te doen wat je vraagt en je - nooit opdringerig - te adviseren als daar aanleiding voor is

Service
R.J.M.van Veelen (Haarlem )
05/07/2017
9

Uitstekende service. Duidelijke uitleg over wat moet gebeuren.

Service
W. Bluijs (Zandvoort)
03/07/2017
9

Goede service, aardig personeel.

Service
Anoniem
30/06/2017
7

De afwerking plus de uitleg over de servicecard, heb de anwb opgezegd na 40 jaar, blijkt dat ik pas na een dure servicebureau , die ik normaal gesproken nog lang niet gedaan zou hebben,verlenging van de kaart kreeg, jammer!

Service
Bart Remmerswaal (Hillegom)
30/06/2017
10

Het is gewoon een goed bedrijf met een goede service.

Service
Irma Boerakker (Haarlem)
30/06/2017
8

Vriendelijk, duidelijk, efficiënt

Service
Anoniem
27/06/2017
10

Al vele jaren een tevreden klant ! Uitstekende service, ook als dingen "lastig" worden.

Verkoop
Anoniem
26/06/2017
9

Zeer vriendelijk personeel, een warm welkom zodat ik mij thuis en op mijn gemak voelde.
Ook had ik het gevoel eerlijk te zijn behandeld. De verkoper had een goed praatje zonder dat ik mij verplicht voelde, een eerlijk verhaal.
De aflevering was een feestje waar zeer ruim de tijd voor is genomen zodat er geen vragen meer over waren.
Ook het telefoontje naderhand heb ik als prettig ervaren.

Service
M.P. de Groot (Haarlem)
23/06/2017
9

Vriendelijk, bekwaam, uiterst behulpzaam en heel vriendelijk. Kom uiteraard niet graag maar als ik dan toch naar de garage moet dan heel graag naar Louwman Haarlem.

Service
Mw. M .Planting
23/06/2017
9

Aardig personeel. Heel vriendelijk. Alles in goed overleg gedaan.

Service
Germa Wels (Leiden)
22/06/2017
10

Goede service en er hangt een gezellige sfeer. Je wordt meteen vriendelijk te woord gestaan.

Service
Anoniem
21/06/2017
10

Benadering van het personeel heel goed

Service
,
21/06/2017
10

Toyota Louwman is een prettige bedrijf om te kopen en de auto in onderhoud te hebben.
Vriendelijk en bekwaam bij al onze bezoeken

Service
Yvonne van Eijk (Haarlem )
21/06/2017
10

Het bedrijf is een en al voorkomendheid. Alles is erop gericht om de klant van dienst te zijn: snelheid, duidelijkheid over kosten vooraf, uitleg wat gedaan is, fantastisch!

Service
Anoniem
20/06/2017
8

Goede garage en zeer vakkundig, alleen auto niet schoon terug

Verkoop
S.A Boesten (Zwaanshoek)
20/06/2017
8

De levering was een totale ramp maar dat was niet de schuld van lauman Haarlem maar was meer de schuld van de importeur en diegenen die de bus moesten ombouwen lauwman Haarlem heeft me daarvoor goed gecompaseerd .
Top verkoper

Service
Anoniem
19/06/2017
8

Het is een goed bedrijf met goed vakkundig personeel

Service
De lange (Haarlem)
14/06/2017
10

Snelle uitvoering en de afspraak was precies op tijd

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Ik ben bijzonder tevreden over het advies, de uitvoering en de afhandeling.

Service
M.Bigler (Velserbroek)
07/06/2017
10

Op het moment dat je naar binnen loopt wordt je omarmd door een vertrouwd gevoel. Voor een apk keuring en een grote beurs heb ik besloten in de zaak te wachten totdat de auto klaar was. Ik was samen met onze 3 maanden oude meid en we hebben ons geen moment verveeld. We mochten zelfs op een van de kantoren boven even de luier verwisselen! Alles verliep precies volgens afspraak en 2,5 uur later liep ik samen met de kleine met een goed gevoel de zaak uit. Prima service!!

Service
Anoniem
31/05/2017
8

Goede en kundige mensen met inlevingsvermogen waarmee je alles goed kunt overleggen en bespreken.

Service
Noortje Thissen
26/05/2017
10

Goede, persoonlijke service.

Verkoop
S Nijssen (Haarlem)
26/05/2017
10

Behulpzaam personeel die echt de tijd voor je neemt. Dik tevreden en super blij met mijn auto

Service
Dhr W. te Beek (Haarlem)
24/05/2017
9

Zeer klantvriendelijk
Prettige medewerkers
Denken mee met de klant
Zeer goede service

Service
Lucy Lambert
24/05/2017
9

Mensen zijn vriendelijk en een goede sfeer.
De auto was op tijd klaar, je kunt er ook gezellig zitten met een lekker kopje warme chocola.

Service
Dhr. E. van Wijk (Velserbroek)
18/05/2017
9

Al vanaf de telefonische afspraak een duidelijke mail ter bevestiging.
Afspraken worden netjes en in onderling overleg goed nagekomen.
Prima service bij Louwman!

Service
Anoniem
17/05/2017
10

No nonsense en flexibele dienstverlening met afspraken die keurig worden nagekomen.

Service
Anoniem
17/05/2017
10

vriendelijke mensen, kundig

Service
Anoniem
17/05/2017
9

De medewerkers zijn erg servicegericht en het verloop m.b.t. reparties en tussentijdse update is prima

Service
J.Oostdijk (Zaandam )
17/05/2017
10

Prima dealer , al vijf jaar zeer prettige garage , geen enkele opmerking , houden zo

Service
Van Doorn (Haarlem )
17/05/2017
10

Vakkennis, persoonlijke benadering en juiste informatie staan hoog in het vaandel

Verkoop
Anoniem
12/05/2017
9

Mijn ervaringen in de afgelopen jaren met de ontvangst en behandeling/afhandeling door de receptie en andere medewerkers zijn zeer positief. Vriendelijk en correct geen reden tot klachten

Verkoop
Julius (Bennebroek)
11/05/2017
10

Goede service, klantvriendelijk, duidelijk

Verkoop
Otto. Deen (Haarlem)
11/05/2017
10

Deskundig en heel veel aandacht voor de klant. Uiterst vriendelijk.

Service
Anoniem
10/05/2017
9

Je wordt er prima en snel goed geholpen

Service
Dhr S.W van der Voet (Haarlem)
10/05/2017
10

wat moet ik nog toevoegen stuk voor stuk aardige mannen in verleden ook vrouwen .
zeer hulpvaardig en attent . top
met vriendelijke groet

Service
F.P.Timmermans (Bennebroek)
10/05/2017
10

omdat dit duidelijk van elke klant verwacht wordt.

Service
Alex Vermeulen (Haarlem)
04/05/2017
10

Top garage met gespecialiseerde Toyota monteurs en -baliepersoneel.

Service
C. de Monchy
03/05/2017
10

Correct. Ik kan alleen niet beoordelen wat er in de werk is gedaan.

Service
Dhr. C.H. Meijer (Haarlem)
03/05/2017
10

Goede service, denkt mee, zorgt dat gemaakte afspraak (tijdsduur) niet uitloopt. Eventueel ander vervoer dan afgesproken maar niet tegen hogere kosten. Ben uitemate tevreden over behandeling en service.

Service
LWLaadstra (HAARLEM)
03/05/2017
8

Goede ontvangst, duidelijke en professionele uitleg over de werkzaamheden, met de daarbij behorende kosten.

Service
Mw L.C.M. Blomjous (Aerdenhout)
03/05/2017
8

Het bedrijf heeft mensen in dienst die mij vriendelijk en prettig tegemoet treden. Het is duidelijk waar het om gaat en er wordt altijd gezocht naar een afspraak die ons/mij convenieert.

Service
Anoniem
26/04/2017
8

Goede service, goed advies.

Service
Gerard Blom (Bloemendaal)
24/04/2017
10

De medewerkers van Louwman Haarlem zijn altijd zeer voorkomend en gemaakte afspraken worden stipt nagekomen. Daarom verdienen zij van mij een 10.

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Always professional, friendly and efficient. We would not go anywhere else.

Service
F van Bockhooven (Heemstede)
19/04/2017
9

Overall een zeer deskundig team , een vertrouwd adres voor onderhoud/service.

Service
Theo Spook (Haarlem)
19/04/2017
8

het personeel tracht aan alle wensen indien mogelijk te voldoen

Verkoop
Anoniem
12/04/2017
10

Hij stond altijd klaar voor me en antwoord alle mijn vragen en denkt mee. Wat wil ik anders?

Verkoop
Koen liem n (Amsterdam)
12/04/2017
9

Prettig ontvangst door de verkoper. Goede band met de verkoper. Hij kent mijn wensen en weet wat ik wil en wat ik vraag. Verkoper is betrouwbaar en er is sprake van wederzijdse transparantie.

Service
V.Schaap (Haarlem)
06/04/2017
8

Klantvriendelijk, ze geven duidelijk aan type onderhoudsbeurt inclusief de bijbehorende kosten. Uitvoering werkzaamheden prima en geven tijdig aan als er extra kosten i.v.m. reparatie bijkomen.

Service
Angelique Visser (Haarlem)
05/04/2017
8

Dank voor de snelle APK keuring en het tijdig bellen van de gevonden "ongeregeldheden". Deze zijn direct (na toestemming) uitgevoerd en daardoor merk ik dat mijn Aygo lekkerder rijdt en beter, geluidloos remt. Top!

Verkoop
Gerard van den Berk (Hillegom)
05/04/2017
10

Altijd heel correct behandeld.

Service
M. Riegen (Spaarndam)
05/04/2017
8

Al jaren trouwe klant bij deze Toyota dealer, goede en betrouwbare service en na jaarlijkse onderhoudsbeurt weer probleemloos rijden.

Service
HH Vo (Haarlem)
29/03/2017
9

Vriendelijke mensen, beleefd, nemen tijd om iets uit te leggen. Goede presentatie. Denken met je mee.

Service
Anoniem
27/03/2017
9

in mijn ogen bijna perfect qua servicegraad, maar er moet altijd ambitie zijn om nog te verbeteren.

Service
Anoniem
27/03/2017
8

Goede en heldere afspraken gemaakt welke ook nagekomen zijn

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Goede service, op tijd klaar. Correcte informatie over extra kosten

Verkoop
HJC Zwanenburg (Velsen-Noord)
23/03/2017
9

Goede afhandeling bij verkoop auto

Service
mevr. Piron-
20/03/2017
8

Altijd goed en vriendelijk geholpen alleen bij aflevering van de nieuwe auto weinig uitleg over het gebruik er van.

Verkoop
Lejla Bojadzic (IJmuiden)
17/03/2017
10

Heel professioneeel, klantvriendelijk, behulpzaam, servicegericht.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Ik ben nu enkele tientallen jaren klant bij deze garage en haar rechtsopvolgers tot nu, en ik heb nooit reden gehad dat te betreuren.

Verkoop
Harold Swager (Ijmuiden)
16/03/2017
9

Snelle afhandeling , en zakelijke instelling

Service
Jaap Stork (Heemstede )
16/03/2017
9

Een bloeiend bedrijf met zeer capabele staf en overig personeel. Efficiënt geleid en uitstekend geoutilleerd, bovendien prima bereikbaar.

Service
Mevr. G.Stam-Burgler (Haarlem)
16/03/2017
10

Vriendelijk personeel ,altijd correct behandeld en ik weet waar ik aan toe ben.

Verkoop
Monique Froeling (Haarlem)
16/03/2017
10

Goede service, vlotte reactie op vragen, meedenken, vriendelijk personeel.
Ik had schade aan mijn auto en dit is heel vlot en naar tevredenheid opgelost. Ook vervangend vervoer was goed geregeld.

Service
Tom Kruisman (Santpoort Noord)
16/03/2017
8

Garage is voor mij nog steeds een betrouwbaar adres tot dat het tegendeel vermoed en/of bewezen wordt. Ik kan zelf niet beoordelen of elke keer de 800 á 900 euro aan vaste garage kosten per jaar nodig zijn. Op dit moment vertrouw ik de garage volledig.

Verkoop
Willem van Alphen (Vijfhuizen)
16/03/2017
9

erg vriendelijk te tijd voor je nemen alles goed uit gelegen

Service
Anoniem
08/03/2017
3

We waren zeg maar de eerste met auto wagen worden niet als dagelijks gebruik gereden. Tijdens koop aangegeven dat er twijfels waren over de aanwezigheid van veel elektronica dat was onterecht. Na 3500 km problemen met automaat bak 3 jaar bezich geweest om het goed te krijgen. Kosten na 3 jaar belagelijk hoog voor apk bedragen van 3500 tot laaste keuring bijna 7000 euro. Bij laaste Electronic probleem gevraagd of ze hem konden uitlezen waar storing zat niets kunnen vinden maar wel zeggen 3 uur bezich te zijn geweest zonder oplossing toch rekening van 275 euro.do

Service
F. L. Groen (Haarlem)
08/03/2017
10

De koffie is zelfs goed.

Verkoop
h.prins (heemstede)
08/03/2017
9

het was mijn eerste contact met een Toyota dealer ,is mij prima bevallen

Service
Sonja (Haarlem)
06/03/2017
8

Goeie vriendelijke service

Verkoop
Linda van Rijn
03/03/2017
9

Werden zeer hartelijk welkom geheten. Zelfs voor we kwamen kregen we via een video een welkomstgroet
Kregen gelijk koffie aangeboden en kregen uitvoerig uitleg over de auto en over de verkoop van onze auto.

Service
N. Turk (Hillegom)
02/03/2017
10

Vriendelijk, zeer bekwaam personeel.

Verkoop
s.pharnjun (haarlem)
02/03/2017
8

goede klantenservice

Verkoop
Thea Wagenaar (Zandvoort)
01/03/2017
9

Uitermate vakkundige en vriendelijke verkoper (en nog knap ook).

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
8

Ik ben zeer tevreden over het algemeen. Goed bereikbaar, goed advies en behulpzaam.
Een aandachtspunt; wachttijden tijdens onverwachtse garage werkzaamheden komen nooit goed uit. De wachttijd is dan altijd te lang. Advies; duur van de verwachte wachttijd bespreken en indien gewenst alternatief vervoer aanbieden.

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Zowel mijn auto als ikzelf worden er prima behandeld.

Service
Jan de Heer (den haag)
21/02/2017
8

Nette garage aardige mensen en goed werk

Verkoop
Mevrouw dweelaard (Haarlem)
21/02/2017
9

Verkoper was uiterst vriendelijk maar niet opdringerig. Uitleg was goed en je voelt je als klant welkom

Verkoop
Lies van der Heijden (Haarlem)
15/02/2017
10

Prima bedrijf, vriendelijke mensen en altijd een correcte behandeling

Service
Yvonne van den Ende (Santpoort)
14/02/2017
8

aankondigingen per mail, goed contact met de receptiemedewerker, goede voorlichting en service, klaar terwijl u wacht. prima!

Service
Dhr. M.C.Boot (Vogelenzang)
13/02/2017
9

Goede ontvangst door de balie medewerkers en prima afhandeling van mhet onderhoud.

Service
Wim v Bakel (Heemstede)
06/02/2017
10

In januari 2017 weer geweest voor een grote service beurt. Altijd even correct en netjes.
Ook bij het in ontvangst nemen van de sleutel alles betreft de beurt en de auto nog even doornemen
Een gezellige koffie en thee hoek waar je rustige kan zitten.
Ondertussen even op je gemak naar de nieuwe modellen kijken .Alles kan je voelt je op je gemak.
Daarom kies ik voor deze dealer.Nooit een andere dealer gehad
Kortom Top.!!!,,

Service
Anoniem
01/02/2017
9

Service gericht. Voordelen pechservice, lampjes etc.

Service
J.P. Versteege (Zandvoort)
19/01/2017
7

Ik ben op zich prima geholpen, maar vond het wel vervelend dat het bezoek 1,5 uur duurde (wintercheck, vervanging dimlicht, ruitenwisser achter en wat extra olie).

Verkoop
Anoniem
18/01/2017
9

Vriendelijke service zonder opdringerig te zijn

Verkoop
Cora van Arum (Haarlem)
09/12/2016
10

Zowel het personeel van de werkplaats, als de balie medewerkers zijn klantvriendelijk/behulpzaam. Je kan altijd binnenlopen voor een vraag, als er tijd is om je direct te helpen doen ze dat, anders word je vriendelijk verwezen naar de koffiecorner, totdat iemand tijd voor je heeft.

Service
Anoniem
30/11/2016
5

Prima onderhouds- en APK dealer maar reparatie prijzen zijn van de zotte, blijf er boven op zitten en zorg dat je de aangeboden en uiteindelijke kosten goed controleerd. Onderhoud is handig voor stempels pechhulp en goedkope apk. Reparatie laat ik liever elders uit voeren. En dit is niet enkel omdat de orginele kwateits onderdelen net ff duurder zijn.

Service
CF Nooij (Haarlem)
30/11/2016
10

Service is altijd top en personeel is vriendelijk en bekwaam. Deze garage is mijn voornaamste reden om bij Toyota te blijven, zeker met het oog op slechte ervaringen bij andere garages.

Service
G.J.Groenendijk en M.M.Groenendijkv.d.Molen (HAARLEM)
28/11/2016
9

Omdat er aandacht word gegeven, en een goede uitleg en de tijd word genomen

Service
Anoniem
20/11/2016
7

Service van de medewerkers is goed de standaard prijzen voor kleine werkzaamheden zijn hoog. 2 ruitenwisserbladen voor circa € 60,- waarvan ruim € 25 montagekosten vind ik absurd. Hierover valt te onderhandelen! Uiteindelijk zijn ze er voor € 4,30 opgezet.

Mijn inziens moet de montage van nieuwe ruiterwisserbladen kosteloze service zijn als dit in combinatie gaat met een grote beurt. Mede doordat de in rekening gebrachte kosten voor de bladen zelf al behoorlijk zijn in vergelijking met de prijs op internet van dezelfde bladen.

Service
Anoniem
10/11/2016
10

Klantvriendelijk, bereid mee te denken en duidelijke uitleg, flexibel, symphatiek en prettige wachtruimte met drinken, leesmateriaal en prima stoelen.

Service
Th. F. Roest sr. (Haarlem)
10/11/2016
8

Altijd vlotte correcte behandeling.

Service
Anoniem
19/10/2016
9

Always friendly and professional service. Dependable and responsive. We have been going here for years and see no reason to change.

Service
Yvonne Kuiper (Haarlem)
10/10/2016
10

Omdat ze je erg vriendelijk behandelen en de tijd voor je nemen. Je kunt in de wachtruimte genieten van koffie thee water limonade en gratis WiFi. Je wordt dus gewoon als klant is koning behandeld. TOP GEWOON.

Service
Cees van Rooden (Hillegom)
06/10/2016
9

Omdat het een goede dealer is

Service
Mevrouw B Westerop (Haarlem)
05/10/2016
8

ze verlenen goede service en alles wordt duidelijk uitgelegd

Service
Anoniem
30/09/2016
9

goede service vriendelijk personeel

Service
Anoniem
22/09/2016
10

Personeel altijd correct, behulpzaam, meedenkend en adviserend.

Service
Jan Kuiper (Zandvoort)
21/09/2016
9

Ik word indien mogelijk zo goed en snel mogelijk geholpen.

Service
Lex kock (Haarlem)
21/09/2016
10

Altijd prettig en vriendelijk geholpen en afgesproken tijd en werkzaamheden klopte ook altijd.

Service
AWM van Diest (Bennebroek)
19/09/2016
7

een 7 is ruim voldoende

Service
Cora van Arum (Haarlem)
14/09/2016
10

Zowel het personeel van de werkplaats, als de balie medewerkers zijn klantvriendelijk/behulpzaam. Je kan altijd binnenlopen voor een vraag, als er tijd is om je direct te helpen doen ze dat, anders word je vriendelijk verwezen naar de koffiecorner, totdat iemand tijd voor je heeft.

Service
Mevr.S.F.Looijer (Zandvoort)
12/09/2016
10

10 Ik ga voor de 10 omdat ik zeer tevreden ben met deze dealer!

Service
H.C.Keijser (Zandvoort)
24/08/2016
7

Auto goed gebracht en weer goed terug gekregen.Kan alleen op mijn bank rekening zien dat er onderhoud is gepleegd.
Bij een ander merk die ik ook rijd halen ze hem even door de wasstraat en dat geeft en beter gevoel van wat zorg.
Woon in Zandvoort en moest hem s"morgens vroeg brengen waardoor ik geen tijd had om de meeuwen poep er even af te spuiten.Dat is mij eenige opmerking.

Service
Dhr. Esser (Haarlem)
23/08/2016
10

We worden er altijd prettig en goed geholpen.

Service
Mevrouw Hendriks (Haarlem)
22/08/2016
9

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig werkplaats receptie personeel.

Service
John Nolet (Haarlem)
10/08/2016
10

de mooie uitstraling van de showroom
vriendelijk en vakkundig personeel

Service
Mevr. A. van Baren (Bloemendaal)
05/08/2016
9

Ben tevreden over receptie en persoonlijke aandacht wanneer gewenst.

Service
Mevr. Baas (Badhoevedorp)
03/08/2016
9

fijn geholpen.
Men nam de tijd.
Ik had het gevoel dat ik serieus genomen werd

Service
M J Kok (Heemstede)
27/07/2016
7

ik vind een 7 op mijn rapport een dikke voldoende.

Service
M. Bigler (Velserbroel)
21/07/2016
9

Goede service, vriendelijk personeel, kortom: fijne dealer

Service
Anoniem
15/07/2016
8

Zeer prettige en meedenkende medewerkers.

Verkoop
c.de.Wit (Hillegom)
15/07/2016
10

Van offerte tot aflevering prima behandeld.

Service
R Spanjerberg
13/07/2016
10

Goede Service verlening, altijd erg vriendelijk. Komen altijd na wat je vraagt om te doen, als dit niet kan dan wordt hierover een uitleg gegeven. Als er extra kosten komen, wordt dat van te voren doorgegeven. Ik ben nog nooit van een koude kermis thuis gekomen. Mijn volgende Toyota, zal ik zeker weer bij deze Dealer aanschaffen.

Verkoop
Rob Schoon (Haarlem)
13/07/2016
10

vriendelijk, correct en verstand van zaken

Service
Ronald van der Ende (Haarlem)
08/07/2016
10

Ik heb nog geen minpunten kunnen ontdekken. Inmiddels rij ik al vele jaren Toyota. Als rijschoolhouder moet je van je voertuig op aan kunnen. Je zit 40 uur per week op de weg, dus bij eventuele problemen wil je gelijk geholpen worden. Bij Toyota Haarlem snappen ze dat. Als ik problemen heb met de auto (wat overigens zeer weinig voorkomt) word ik altijd snel en adequaat geholpen.
Inmiddels heb ik een nieuwe lesauto gekocht en werd hierbij ook zeer goed geadviseerd/geholpen. Ik kan de komende jaren weer goed vooruit met een hele mooie lesauto!

Verkoop
Bart Remmerswaal (Hillegom)
06/07/2016
9

Ik ben goed geholpen.

Service
Jaap Stork (Heemstede )
29/06/2016
10

Sinds 1998 wend ik mij tot deze dealer als het gaat om aankoop en onderhoud van mijn diverse Toyota's, tot volle tevredenheid bereden in de loop der jaren.

Verkoop
Anoniem
27/06/2016
9

al jaren klant, naar tevredenheid

Service
Dhr. J.W. Gootjes (Haarlem)
27/06/2016
8

Service en deskundigheid

Service
Anoniem
22/06/2016
10

Al jaren lang perfecte service op alle fronten

Service
Anoniem
22/06/2016
9

Prima servicegerichte en betrouwbare dienstverlening.

Verkoop
E. warmerdam (vogelenzang)
20/06/2016
9

goede en prettige behandeling tot nu toe.

Verkoop
Anoniem
15/06/2016
7

De receptie/werkplaats moest te vaak de auto langer onder handen nemen dan vooraf meegedeeld bij onderhoud of mankementen. Verder was de Camry geen courante auto meer dus herhaaldelijk moesten onderdelen onverwacht uit België komen met een extra dag auto in de garage. Ook kende niemand ooit mijn naam na tien jaar tenzij ik mijn kenteken zei. Zou allemaal beter kunnen.

Service
Yvonne van Eijk (Haarlem)
14/06/2016
10

Service minded, deskundig personeel, meedenkend, gratis fiets te leen, duidelijkheid over kosten. Helemaal niets op aan te merken, dus in één woord: klasse!

Service
Alex Vermeulen (Haarlem)
10/06/2016
10

Professionele dealer en garage, met vriendelijke medewerkers die goed luisteren en al je vragen over je auto weten te beantwoorden. Zij verkopen niet alleen Toyota auto's, zij blijven met hun Toyota-auto's verbonden. En dat voel je!

Service
Marijke Brakel (Vogelenzang )
10/06/2016
8

Tevreden over afspraken en uitgevoerden controles.
Niet tevreden over het afleveren van de auto.
Vorig jaar en dit jaar was auto van binnen niet schoonafgeleverd.
Dit was ik bij mijn vorige garage WEL gewend en behoort volgens mij wek bij de uittevoeren handelingen.
MINPUNT !!!!

Service
Karin Wigman (Haarlem)
08/06/2016
10

De sevice is goed en de medewerkers zijn zeer vriendelijk. Vooraf wordt besproken wat er gerepareerd dient te worden en welke kosten zijn begroot. Als er vragen zijn nemen medewerkers de tijd om deze serieus te beantwoorden. De wachtruimte is een plezierige plek. Kortom ik ben erg tevreden.

Verkoop
Ria Holt en Ruud Smit (IJmuiden)
08/06/2016
9

De klant staat voorop bij deze dealer
Het personeel doet zijn uiterste best om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken
En de klant zo goed mogelijk te helpen
Top

Service
Ed Stoete (Heemstede)
01/06/2016
10

De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en toegewijd naar de klant. Je krijgt altijd duidelijke informatie van wat b.v. de onderhoudbeurt inhoudt en je wordt op tijd gebeld als er meer aan de hand is.
Niets dan lof!!! Ik neem nooit meer een ander garagebedrijf!!!

Service
Jan Gerritsen (Overveen)
01/06/2016
10

Snelle en correcte behandeling.

Service
Joop Boelsma (Haarlem)
01/06/2016
10

In alle opzichten uitermate tevreden

Service
Lucy Lambert (Haarlem)
01/06/2016
10

Wil eerst even zeggen dat er geen prijsopgave vooraf is gegeven omdat het gewoon om een kleine beurt ging, ik heb wel een nieuwe achterruitenwisser gekregen en daar kreeg ik onder de werkzaamheden door de vraag of ik het daar mee eens was.
Ik wil alleen niet meer gebeld worden op mijn mobiel om een afspraak te maken voor mijn autobeurt (ik onthoud zelf wanneer ik weer een afspraak moet maken) en als u toch wil bellen dan op mijn huistelefoon. Ik kan moeilijk een afspraak maken als ik bij de bakker of slager sta en...ik heb mijn mobiel niet om mijn nek hangen, ik ben wel 8x gebeld.

Verkoop
Maarten lammers (Haarlem)
01/06/2016
10

Duidelijk geen onzin

Service
Hr. J.W. van Doorn (Haarlem)
26/05/2016
10

Louwman Haarlem beschikt over Vakkundig, Vriendelijk, Vrolijk, Eerlijk en Snel personeel. Bovendien heeft men aandacht voor de klant en de auto. Je bent voor hun een mens en geen nummer.

Verkoop
Anoniem
25/05/2016
9

De verkoper heeft zijn uiterste best gedaan om er voor te zorgen dat ik volledig tevreden ben met mijn nieuwe Toyota Auris.

Verkoop
Anoniem
25/05/2016
8

Daar ik altijd goed wordt geholpen en geen nummer ben

Service
Germa Wels (Leiden)
25/05/2016
10

Hele vriendelijke mensen, erg behulpzaam, fijne zaak! Ik heb vorig jaar mijn 3e nieuwe aygo gekocht, en er zullen er nog meer volgen!

Service
Paulien Schous
25/05/2016
9

Er zal misschien wel iets zijn dat ik nog niet ervaren heb, dus laat ik de optie open .

Service
Anoniem
24/05/2016
8

de service is heel goed: b.v. omdat ik niet zo goed meer kan lopen (91) word ik na het naar de werkplaats brengen van mijn auto voor een onderhoudsbeurt door een personeelslid naar huis gebracht en wordt de auto na gedane werkzaamheden naar mijn huis teruggebracht.

Service
L.J.Jansen (Vogelenzang)
20/05/2016
10

Wederom zeer betrouwbare en goede service

Verkoop
Anoniem
13/05/2016
10

Vriendelijkheid, punctualiteit, eerlijkheid.

Service
D.A.Prins (Heemstede)
13/05/2016
9

Zoals al eerder gemeld is ,dat ik erg tevreden ben met de dealer en personeel.

Service
b.kobes (haarlem)
11/05/2016
10

vriendelijke mensen, kundig, goede producten

Verkoop
franken (haarlem)
11/05/2016
10

We werden geholpen door een uitstekende BEHULPZAME verkoper

Service
T. Haitsma Mulier (Heemstede)
11/05/2016
8

Altijd prettige mensen. Goede service

Service
Anoniem
09/05/2016
8

Men is prettig behulpzaam

Verkoop
Lo van Moolenbroek (Haarlem)
06/05/2016
10

Omdat ik vanaf het eerste bezoek door de verkoper fijn werd ontvangen en hij mij direct een proefrit aanbood, waarna ik zeer snel de nieuwe auto kon bestellen. Ik was dan ook stom verbaasd dat deze nieuwe auto 1 maand eerder kon worden geleverd als was verwacht. Heerlijk. Wij genieten dagelijks van onze fijne auto.

Service
Anoniem
04/05/2016
10

Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en bij het wachten adviseren ze altijd gratis een bakje koffie te drinken.Ik bekijk altijd met veel plezier de nieuwe modellen.

Service
Anoniem
04/05/2016
10

Toyota louwman is een zeer prettige garage. Er zijn vaste gezichten en goede kennis van zaken. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en de service is perfect.

Service
Anoniem
04/05/2016
10

Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en bij het wachten adviseren ze altijd gratis een bakje koffie te drinken.Ik bekijk altijd met veel plezier de nieuwe modellen.

Service
Anoniem
04/05/2016
10

Toyota louwman is een zeer prettige garage. Er zijn vaste gezichten en goede kennis van zaken. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en de service is perfect.

Service
Ingeborg Barendregt (Heemstede)
04/05/2016
10

Ik ben al jaren zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van deze dealer.

Service
JJWesterman (Haarlem)
04/05/2016
9

Goed advies netjes geholpen en te woord gestaan

Verkoop
Karel Tromp (Velserbroek)
04/05/2016
10

Zeer goed te woord gestaan

Service
Willem Overdam (Haarlem )
04/05/2016
9

Vriendelijke medewerkers die met je meedenkt. Afspraak wordt nagekomen

Service
Hans Medenblik (IJmuiden)
29/04/2016
9

Uitgebreide toelichting op de uit te voeren werkzaamheden en wegnemen van de zorgen over het benodigde onderhoud.

Verkoop
Jan Zijlstra (Haarlem)
29/04/2016
10

servies / vakmanschap

Service
LWLaadstra (HAARLEM)
29/04/2016
8

Prettig personeel goede uitleg over wat gaat gebeuren, en daarna over het uitgevoerde

Service
Mevr.Smit (Hillegom)
29/04/2016
10

Afspraken worden nagekomen, ik word uiterst correct behandeld door een vriendelijke medewerker, bij servicebeurt :vooraf prijsafspraak en indien er iets extra’s moet worden gedaan word dit eerst gemeld alvorens het word uitgevoerd, prettige ontvangstruimte voor bezoekers.

Verkoop
Anoniem
25/04/2016
8

ik ben vriendelijk ontvangen, de verkoper was behulpzaam

Service
Anoniem
22/04/2016
9

Klantvriendelijk
Goede communicatie en adviezen

Service
Anoniem
22/04/2016
10

Ik ben zeer tevreden

Service
Dhr. C.H. Meijer (Haarlem)
22/04/2016
10

zeer tevreden over behandeling en afspraken.

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Waarom komt het bedrag van onderhoud niet meteen op de rekening zoals airco schoonmaken.Dat scheelt veel geloop en je weet waar je aan toe bent.

Service
Gerard Blom (Bloemendaal)
20/04/2016
8

Men doet wat men beloofd te doen en dat is belangrijk genoeg om tevreden te zijn.
Werkzaamheden worden naar behoren uitgevoerd.

Service
Robin en Chris (Haarlem)
14/04/2016
8

Ben tevreden over het ontvangst aan de receptie m.b.t. onderhoud aan mijn Toyota. Vriendelijk, uitgebreide informatievoorziening. Wachtruimte met koffie, wifi en tijdschriften.

Service
Anoniem
13/04/2016
9

Aardige en nette medewerkers. Klantvriendelijk en behulpzaam. Goede service.

Service
Cecile Delacour (Heemstede)
13/04/2016
1

Ik kreeg een prijsopgave voor reparatie die zeer hoog was en bij navraag bij andere garage bleken de helft van de reparaties niet noodzakelijk te zijn en de andere helft veel goedkoper te kunnen. Het scheelde meer dan 1200 euro's.

Service
Martin Been (Haarlem)
13/04/2016
10

Eerlijke dealer en prima service.

Service
C. Piron-Schoonebeek (Haarlem)
08/04/2016
8

Graag nhad ik bij de aanschaf meer uitleg over de auto gehad

Verkoop
Dhr. E. Molin (Weesp)
06/04/2016
10

Snel en professioneel geholpen. Erg leuk zijn de persoonlijke videoboodschappen.

Service
Mevr O Smolders (Haarlem 2023 j j)
06/04/2016
10

Vriendelijke behandeling en goede uitleg bij reparatie

Service
Thea Proper (Haarlem)
06/04/2016
8

Goede afspraken. Fijne behandeling en advies.

Service
Anoniem
31/03/2016
10

Het personeel is heel vriendelijk je stelt daardoor makkelijk vragen en hebt daardoor meer vertrouwen in de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
9

Gewoon omdat hij dat verdient. Hij is goed!

Service
Anoniem
30/03/2016
10

De behandeling is zeer persoonlijk en correct. Er worden geen overbodige zaken uitgevoerd.

Service
Dhr. J.A.Waijenberg (Velsen-Zuid)
23/03/2016
8

Goede service/bediening

Service
G.van Luyn (Heemstede)
23/03/2016
9

Prima garage

Service
Kees Jansz (Haarlem)
23/03/2016
9

Prima service, goede uitleg over geschetste problemen en de 5-jaarsbeurt viel ook nog eens (iets!) goedkoper uit dan op de Toyota Website.

Service
Dhr.F. Born (Haarlem)
21/03/2016
9

vriendelijk en duidelijk in toelichting.

Verkoop
Anoniem
17/03/2016
9

Prettig verlopend contact met de verkoopadviseur en op professionele wijze van informatie voorzien.

Service
j.l.gros (Haarlem)
17/03/2016
8

Mijn opmerkingen wil niet zeggen dat ik over het personeel ontevreden ben. Hun houding is correct alleen ze te moeten wel
wel rekening houden dat zij niet allen over technische kennis beschikken.
Want dat mijn koppelingsplaten zouden gaan stinken bij het optrekken is totaal onjuist. Heb het uitgeprobeerd door met extra gas op te trekken. Geen enkel probleem. De monteur heeft waarschijnlijk te grote schoenen aangehad en daardoor te veel de koppeling laten slippen.

Verkoop
Helen Kossen (Haarlem)
16/03/2016
10

Vanaf het eerste contact met de verkoper tot aan de aflevering van mijn auto heb ik als heel prettig ervaren. Duidelijke informatie werd gegeven, geen pushende verkoper, maar een verkoper die met vakkennis vertrouwen geeft en mij heeft doen besluiten te kiezen voor Toyota.

Service
Dhr. F. L. Groen. (Haarlem)
15/03/2016
10

Ik heb de auto nu vijf jaar en heb nog geen problemen gehad

Verkoop
L.Otto (IJmuiden)
11/03/2016
10

de geweldige service en vriendelijkheid staat daar bovenaan. wij zitten al jaren bij deze dealer en blijven van hun goede kwaliteit genieten.

Service
Anoniem
03/03/2016
10

friendly and professional people

Service
C. Junge (Haarlem)
03/03/2016
9

Omdat er steeds alles aan gedaan wordt om mij veilig op de weg te houden.

Verkoop
Anoniem
02/03/2016
9

sercive en klant vriendelijkheid

Service
Anoniem
02/03/2016
9

Werd correct geholpen

Service
CF Nooij (Haarlem)
02/03/2016
10

Wordt altijd perfect geholpen. Duidelijk, vriendelijk en wellicht het belangrijkst: eerlijk. Voor mij een extra reden om een Toyota te kopen.

Verkoop
Anoniem
25/02/2016
10

I was extremely happy with the way the process with the Toyota dealer went, I was informed of an approximate delivery date, then later with an exact date, I appreciated that very much. I also received video emails with a red Toyota Aygo so I could have a good sneak preview! My whole family thought that was a great idea. Brilliant customer service all round.

Service
Anoniem
24/02/2016
9

Het is gewoon goed

Service
Dhr. A de Ligt (Haarlem)
24/02/2016
10

Prima ervaringen, m.i een maximale serviceverlening en prettige medewerkers.

Service
A.M.Ros (IJmuiden)
17/02/2016
9

Wordt netjes geholpen.

Service
Mevr. I. Cornelisse (Santpoort-Zuid)
17/02/2016
10

Vriendelijke en prettige omgang met de mensen, zowel tijdens aankoop als daarna, vakbekwaam en komen afspraken na.

Service
Anoniem
16/02/2016
8

Bij het maken van een afspraak (APK en onderhoud) was ik niet erg tevreden; was enigszins verwarrend en ook geen prijsopgave. Op de dag zelf ben ik gebeld door een medewerker, die mij zeer correct vertelde wat er voor extra's uitgevoerd moest worden met prijsopgave.

Service
Anoniem
11/02/2016
8

mensen zijn vriendelijk en doen hun werk goed

Service
dhr m.c.boot (vogelenzang)
04/02/2016
9

Altijd goede service en een correcte en juiste behandeling .

Service
Dhr v Bakel (Heemstede)
04/02/2016
10

Het is er altijd prettig om te komen.
Niet is teveel ook wat je vraagt. Duidelijke uitleg en info als je iets vraagt.
Ook de wachtruimte bijzonder prettig.
kortom een zeer goede en vriendelijke uitstraling..

Service
Anoniem
28/01/2016
10

Excellent

Service
P.J.Stam (Heemstede)
28/01/2016
8

ben zeer tevreden over de uitleg van de werzaamheden,

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Deskundigheid
Betrouwbaar
Goede service
Kwaliteit

Service
Anoniem
20/01/2016
9

Ben al 9 jaar tevreden met de afhandeling incl. juiste nota's.

Service
Anoniem
20/01/2016
10

Duidelijke prijzen, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over de werkzaamheden, service kaart gekregen waarmee je zonder afspraak gratis vele dingen kunt laten uitvoeren aan je auto. Zeer aangenaam verrast!

Service
Anoniem
20/01/2016
9

Correct en duidelijk bedrijf

Service
D.van Zanten (Velserbroek)
20/01/2016
9

Vriendelijk personeel, zorgvuldig in het contract, behulpzaam

Service
Fcdvanputten (Velsen)
20/01/2016
9

De tel. Bereikbaarheid is heel verbeterd. Adequaat en heldere info. Klantgericht.

Verkoop
Anoniem
19/01/2016
7

vriendelijk en aardig personeel

Service
Sonja Homburg (Haarlam)
14/01/2016
8

Geen verbeterpunten. Goeie snelle service.

Service
Anoniem
13/01/2016
4

Ondanks vastgestelde prijzen voor onderhoud, toch achteraf geconfronteerd met hogere rekening. Navraag gedaan en vervolgens worden de kosten in mindering gebracht. Erg slordig.
Voordat je auto hebt gekocht wordt vaak gepronkt met vaste onderhoudsprijzen en extra service. Achteraf gezien klopt dat niet helemaal en moet je goed opletten met bedragen op de factuur.

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
9

Ik ben altijd zeer vriendelijk behandeld, al mijn vragen zijn keurig en helder beantwoord en alle verwachtingen die ik had van de auto zijn werkelijkheid geworden. Prima zo.

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
9

Ik wordt prettig geholpen en de dealer is in meerdere opzichten betrouwbaar

Service
G.J. Houkes (Velserbroek)
13/01/2016
8

Nogmaals, keurig behandeld, inzicht wat er met je auto moet gebeuren, uitleg duidelijk, geen onaangename verrassing achteraf, kortom tevreden.

Service
Anoniem
06/01/2016
9

vanwege betrouwbaarheid, bereikbaarheid, correctheid en degelijkheid

Service
Ronald van der Ende (Haarlem)
06/01/2016
9

Als rijschoolhouder ben ik zeer afhankelijk van mijn lesauto.
Bij problemen staan ze bij Louwman gelijk voor me klaar. Het probleem wordt indien mogelijk dezelfde dag nog verholpen. De zekerheid die dat geeft is voor mij heel belangrijk. Kortom zeer tevreden!

Service
Anoniem
04/01/2016
7

Het kan altijd beter, meer meedenken vanuit positie van de klant.

Service
Anoniem
30/12/2015
10

Goede service probleemoplosgericht

Service
mevr. M. Boon (Santpoort)
28/12/2015
10

Ik ben zeer tevreden over de laatste onderhoudsbeurt aan mijn Toyota. Ik had een huurauto gevraagd en kreeg een semi automaat mee, net als ik zelf rijd. Toppie. De dames en heren aan de balie nemen ruim de tijd om alles aan je uit te leggen. Ook de tijd die nodig is voor je beurt wordt afgestemd. Ik ben zeer tevreden over deze garage.

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Altijd correcte behandeling

Service
J.H.wille (Haarlem)
23/12/2015
9

goede vriendelijke service

Service
Mevr. C.M.Koek Iliohan (Vogelenzang)
23/12/2015
9

Nou misschien iets goedkoper

Service
Dhr Frans van Bockhooven (Heec)
16/12/2015
9

10 afspraken worden nagekomen en deskundig onderhoud

Service
Anoniem
14/12/2015
9

Vriendelijke en correcte mensen

Service
Dhr. H. Knotter (Bennebroek)
14/12/2015
10

Vriendelijke ontvangst, afspraken e.d. worden op tijd nagekomen, resultaten (onderhoud, reparaties) naar volle tevredenheid

Verkoop
R. Wit (Almere)
14/12/2015
10

De dealer is deskundig, gastvrij, vriendelijk, en geeft een goede prijs voor de in te ruilen auto.

Verkoop
deeterink (vogelenzang)
10/12/2015
10

klantvriendelijkheid en kundigheid

Service
Mark (Haarlem)
10/12/2015
9

De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De wachttijd is kort, je wordt meteen geholpen.

Verkoop
mevr. vaneker (vogelenzang)
10/12/2015
10

klantvriendelijkheid en kundigheid

Verkoop
Joke huneker (Overveen)
09/12/2015
10

Omdat ik niet zou weten wat er nog beter zou kunnen

Service
P van Doorn Heirman (Haarlem)
09/12/2015
8

Kundig en aardig personeel. Zeer voorkomend,!

Service
Ruud Spanjerberg (Haarlem)
09/12/2015
9

Goede service verlening. Niets op aan te merken. Je krijg duidelijke antwoorden op je vragen, als je ergens mee zit.

Service
Wil Albers (Haarlem)
09/12/2015
10

zeer vriendelijke service

Service
Dhr R.J.M. van Veelen (Haarlem)
03/12/2015
9

Zeer duidelijke en snelle behandeling. Altijd correcte servicebeurten

Service
Anoniem
02/12/2015
7

De onderhoudsbeurt na 2 jaar voldoet.

Service
Marga Akkerman (Heemstede)
02/12/2015
10

Receptie en werkplaats deskundig en klantvriendelijk, en je weet qua kosten precies waar je aan toe bent.

Service
Paul Derks (Haarlem)
02/12/2015
9

Goede service en erg klantvriendelijk

Service
Wout te Beek (Haarlem)
02/12/2015
9

Zeer goede ervaringen uit het verleden. Zeer klantvriendelijk.

Service
D. van As (Haarlem)
30/11/2015
9

Correcte en plezierige behandeling.

Service
Anoniem
26/11/2015
8

Correcte behandeling

Service
Anoniem
26/11/2015
8

Correcte behandeling

Service
Jan Gerritsen (Overveen)
26/11/2015
10

Correcte en snelle behandeling.

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
9

De verkoper die in dit geval de dealer vertegenwoordigd is zeer voorkomend, correct en informatief naar mij geweest.
Bereidt en behulpzaam bij mijn vragen ,wat overigens ook van hem verwacht wordt .
Al met al ben ik zeer tevreden met het verlopen proces

Service
Anoniem
25/11/2015
8

Duidelijk en klantvriendelijk

Verkoop
Bas Ploegmakers (Haarlem)
25/11/2015
9

Prettige contact, niet te overdreven. Wat te verwachten is wordt duidelijk met elkaar besproken.

Verkoop
mevr. I. Lammertink (Haarlem)
23/11/2015
9

Actieve verkoper die ook wil voordoen hoe een rolstoel in de auto te tillen, goede uitleg

Service
Anoniem
19/11/2015
10

Prettig vriendelijk en deskundig personeel

Service
Dhr T.Tops (Aerdenhout)
19/11/2015
10

Zover ik kan behoordelen wordt het onderhoud goed uitgevoerd,
Goede adviezen van de receptie.
Wat mij opvalt is de deskundigheid van het baliepersoneel.

Service
Van de Klok (Haarlem)
19/11/2015
10

Prima service, vriendelijk personeel, denken met je mee, duidelijk en open.

Service
Mevr Riet Groenendijk v.d.Molen (HAARLEM)
18/11/2015
9

Omdat zij vriendelijk en voorkomend en behulpzaam zijn en ik er graag kom voor alles betreffende de auto,al vele jaren.

Service
pd.jongejan (haarlem)
18/11/2015