Beoordelingen 

868 commentaren van in totaal 868 beoordelingen
Service
jp de haan (heemstede)
15-07-2019
8

technische kennis bij sommige balie mensen onvoldoende

Service
Mw Dekker
11-07-2019
10

Klantgericht, servicegericht, flexibel, betrouwbaar, deskundig en uiterst vriendelijk personeel zowel aan de balie als in de werkplaats. De manager van de werkplaats is echt een topper!

Service
joke stoute (overveen)
11-07-2019
10

Goede service, hartelijke ontvangst en goede begeleiding door de verkoper.

Service
Dhr. C.H. Meijer (Haarlem)
11-07-2019
10

Zeer tevreden over behandeling door personeel. Zeer tevreden over onderhoud

Service
H.C.R. Schipper (Haarlem)
11-07-2019
7

Dit hangt samen hoe Pechhulp van Toyota mij een weinig gewaarde hulp heeft geboden, waardoor de hverlening met de garage moeizaam verliep..De ervaring met Pechhulp Toyota was echt schokkend. Gelukkig ben ik nog steeds lid van de ANWB.

Service
Paul Roos (Haarlem)
11-07-2019
10

Het zijn aardige mensen die je goed helpen met je klachten.

Service
Johan van W (Haarlem)
04-07-2019
7

1e. Een zoektocht over het hele terrein naar mijn auto. Info klopte niet: ik had gevraagd mijn auto achter het hek te zetten ivm mijn ophalen na 2 dagen, de receptionist zei dat hij daar zou staan, niet dus. 2e. Ongevraagde tankreiniger ad €25,- en dat bevalt mij niet. Ik rij 4000 p jaar. Echt overbodig,

Service
M van der Hulst (Ijmuiden)
04-07-2019
8

Service onderhoud netjes uitgevoerd, was meer uitgevoerd dan was afgesproken maar is in een later stadium netjes met de service manager opgelost.

Service
Samyra van Roy (Haarlem)
04-07-2019
9

Mijn ervaring is dat de medewerkers van Louwman Haarlem zich zeer betrokken en klantgericht opstellen en waar mogelijk extra service verlenen. Het geeft mij het gevoel dat hun klant echt belangrijk voor hen is.

Service
D. Antoons
28-06-2019
9

Vriendelijk en benaderbaar personeel dat voor je klaar staat. Ik had veel vragen die allemaal goed zijn beantwoord. Ook voelde de sales niet als opdringerig en werd er goed met me meegedacht.

Service
Ed Stoete (Heemstede)
21-06-2019
10

Ik ben al jaren klant met een IQ en een Landcruiser. Zowel aan de balie als in de werkplaats krijg je altijd veel persoonlijke aandacht. De monteurs vind ik echt super goed. Ik heb nog wel eens specifieke vragen die altijd vakkundig worden beantwoord.Ook als je eventueel in een andere auto interesse hebt, neemt met echt de tijd voor je om de zaken goed uit te zoeken.Nee, nooit meer een andere garage dan Louwman Haarlem. Mocht ik ooit verhuizen dan ben ik bereid daar heel ver voor om te rijden.

Service
Mevr O smolders (Haarlem)
21-06-2019
9

Goede behandeling

Service
Yvonne van Eijk (Haarlem )
21-06-2019
10

Professionele en zeer vriendelijke medewerkers maken een een grote beurt voor de auto als iets wat nauwelijks ongemak oplevert.

Service
Krzysztof (Haarlem)
21-06-2019
6

They put in to basic maintenance work which was not agreed upon on (i.e. screenwash) and charge you high for it.

Service
Martin T (IJmuiden)
19-06-2019
9

Goede service en aandacht van de verkoper.

Service
O Willemsen (Velserbroek)
14-06-2019
0

Je klacht wordt niet serieus genomen alles gecontroleerd. Twee weken later na aandringen nogmaals geweest, toen 129 euro airco kosten en de stuurkolom moet vervangen worden. Terwijl twee weken terug volgens de dealer niks aan de hand was.

Service
Hr H. Kuiphof (Haarlem)
14-06-2019
9

Bij de ontvangst is men goed van de zaken op de hoogte, bij het even wachten wordt altijd een kopje koffie of thee aangeboden en de reparaties zijn goed volgens afspraak en beslist niet duur.

Service
Remmerswaal (Hillegom)
12-06-2019
10

Ik kom er graag en wachten is niet zo’n probleem. Ik loop dan even de showroom door.

Service
P Booij (Haarlem)
07-06-2019
8

Ben te vreden

Service
Arthur van der Klaauw (Haarlem)
07-06-2019
8

Professionele ontvangst en begeleiding. Wordt tijdig gebeld over aanvullende kosten en suggesties.

Service
Dhr S.W van der Voet (Haarlem)
31-05-2019
10

elke keer moet ik een beordelings mededeling invullen Boos .als ik klachten heb dan ga ik dat bepraten met hen die mij altijd terwille zijn.is prettig daar ff naar toe te gaan voor als het nodig is , ze behandelen mij als mens en niet als No

Service
H.W. van Kempen (Santpoort-Zuid)
27-05-2019
9

vriendelijke service gericht personeel, frisse uitstraling van het bedrijf

Service
Gerard Blom (Bloemendaal)
24-05-2019
9

Omdat de dienstverlening niets te wensen overlaat

Service
Dhr. Dick Bot (Haarlem)
17-05-2019
9

Louwman Haarlem heb ik er ervaren als een klantvriendelijk, professioneel en kwalitatief goed bedrijf

Service
Mevr Doffer
16-05-2019
9

Ben in de showroom aangenaam verwelkomd. Ik had mijn kinderen mee en dat was geen enkel probleem. Verder ben ik op een klantvriendelijke manier bejegend en ik kon merken dat de verkoper deskundig is.

Service
Dhr. Paffen (Haarlem )
08-05-2019
9

De duidelijkheid, vriendelijkheid en gastvrijheid van de vakmensen bij Louwman zijn absoluut van topklasse.

Service
C. M. Hekelaar Zandstra (Haarlem)
08-05-2019
8

Ik vind dit een prima cijfer, maar er valt altijd iets te verbeteren, zoals de afspraak module op de website en deze actueel te houden. In ons geval was de afspraak niet goed doorgekomen want er was geen bevestigingsmail gestuurd naar ons, toen ik kwam stonden wij daardoor niet op de agenda, echter doordat wij een maand geleden niewe remschijven en banden moisten konden wij toch voor de APK er tussen geplaatst worden. Het niet actueel zijn van de site zit hem in bijvoorbeeld de reserveringsmogelijkheid van een E-scooter, echter deze is al een jaar niet meer te reserveren.

Service
Frans Booms (Heemstede)
08-05-2019
10

Heel goed geadviseerd. Zeer vriendelijke behandeling. 100 procent Kennis van zaken.

Service
Liezette Schmitt (Haarlem)
03-05-2019
9

Zeer prettig contact met de verkoper. De showroom ziet er netjes en schoon uit. Men neemt de tijd voor je en denkt mee.

Service
Henk Tuijn (Haarlem)
03-05-2019
10

Prima service, duidelijke uitleg, geen verrassingen.

Service
R. Nieuwenhuizen (Heemstede)
03-05-2019
10

altijd vriendelijk en terzakekundig geholpen

Service
Otto Deen (Haarlem)
03-05-2019
10

Deskundig en vriendelijk. Alles volgens afspraak.

Service
Ton Timmerman (Haarlem)
30-04-2019
9

Afspraken worden prima nagekomen. Bij bijzonderheden wordt direct contact opgenomen over de mogelijke oplossingen.

Service
L.A. van der Velden (Aerdenhout)
24-04-2019
9

Betrouwbaar, vriendelijk & deskundig!

Service
Dhr. R. Mittelmeijer
18-04-2019
9

Prettige wijze waarop informatie omtrent de nieuwe auto werd gegeven en vragen werden beantwoord. Daarnaast werd de nieuwe auto vlot geleverd.

Service
Betty van Baars (Heemstede)
18-04-2019
10

Prettige ontvangst en goed te woord gestaan.

Service
C de Monchy (Aerdenhout)
10-04-2019
5

Werkplaats OK. Afdeling verkoop minder.

Service
j . oosterhof (haarlem)
10-04-2019
10

Tijdige informatie, goed te woord gestaan.

Service
tom kruisman (santpoort noord)
09-04-2019
8

8 is goed. Wat wil je nog meer?

Service
G.van Luyn (Heemstede.)
09-04-2019
9

Alles O.K. Alleen vergeten Naam monteur/paraaf in het onderhouds boekje te zetten.
Wel garage stempel met juiste datum.

Service
C.G Piron- Schoonebeek (Haarlem)
09-04-2019
9

Prettige mensen en behulpzaam.

Service
Mevr. Cornelisse
09-04-2019
10

Vriendelijk, servicegericht en vakkundig.

Service
de heer A.N.F. van der Kruk (IJmuiden)
09-04-2019
8

Alles was prima geregeld!

Service
Dhr.W van Bakel (HEEMSTEDE)
27-02-2019
9

Lohman Haarlem....ik kan deze dealer aan iedereen aanbevelen. Zowel receptie als verkopers erg vriendelijk. Als je de verkoper tegen komt die je geholpen heb met de aankoop v je auto,dan wordt er altijd even een hand gegeven en gevraagd hoe de auto bevalt ,dat geeft een fijn gevoel..
Ook jullie uitstraling is goed. Het is fijn als jezelf geen verstand heb van het werk aan de auto dat je serieus genomen wordt. Kortom ga zo door.!!!

Verkoop
Frans T. Huneker (Overveen)
27-02-2019
10

Professionele en zakelijk benadering, afspraken worden nagekomen, goede communicatie, prettige ontvangst, het "klant is koning" gevoel is aanwezig, geen overdreven gedoe, to the point. Betrouwbaar en behulpzaam, zowel de verkoper, alsook de medewerkers van de receptie en in de garage.

Service
D.H.Coolen (Haarlem)
21-02-2019
10

De onberispelijke afhandeling.

Service
A. de Graaf (Heemstede)
21-02-2019
8

Als nieuwe klant ben ik goed ontvangen en vriendelijk behandeld !

Service
Mevr. van Straten
14-02-2019
10

Ik ben al 20 jaar klant en zeer tevreden over dit bedrijf.

Verkoop
gerrit schildmeijer (ijmuiden)
14-02-2019
10

Je wordt er echt als klant goed behandeld.

Service
D.M. van der Kooi
06-02-2019
9

-

Service
Dhr. Vo (Haarlem)
01-02-2019
9

Beleefd, kennis van zaken, goede communicatie, fijne wachtruimte, kan er werken terwijl ik werk. Auto is snel en netjes opgeleverd.

Service
L van t Kruis (Haarlem)
01-02-2019
10

Altijd snel en vakkundig

Service
R.M. Witteveen (Haarlem)
01-02-2019
9

Deskundige, vlotte en vriendelijke behandeling. Na de onderhoudsbeurt, bij het ophalen, bleek de accu van mijn Prius kapot. Met excuses dat het over het hoofd was gezien kreeg ik een nieuwe met 15% korting.

Service
P Stam
01-02-2019
9

Zeer tevreden over de behandeling ,en de snelle afhandeling.

Service
Van den Heuvel (Aerdenhout)
01-02-2019
10

Geweldige hulp gehad!

Service
Sylvia Blickman (Haarlem)
01-02-2019
8

Aardige mensen bij de receptie, die de tijd nemen om alles door te nemen . Alles verloopt over het algemeen volgens afspraak .

Service
mevr. I. Rudolph-Eldering
01-02-2019
10

prima service, vriendelijke en deskundige medewerkers/ster.

Service
henk prins (heemstede)
25-01-2019
9

net bedrijf nogmaals prima service

Service
Kees Jansz (Haarlem)
25-01-2019
9

Een 10 leidt tot tevredenheid, bij een 9 blijft men scherp.

Service
Dhr/Mevr J.A. den Hartog (Aerdenhout)
23-01-2019
9

wij zijn erg tevreden

Service
Koen Siegrest
23-01-2019
8

Een mooie moderne showroom met vakkundig en vriendelijk personeel

Service
Michiel (Haarlem)
23-01-2019
10

Proffesionals

Service
B.M.Vreenegoor
23-01-2019
10

Klantvriendelijke behandeling

Service
Mevr. L. van Casteren (Hillegom)
23-01-2019
10

De medewerkers zijn altijd vriendelijk en leggen goed uit wat er aan werkzaamheden en reparaties nodig is. Dat geeft vertrouwen. Omdat een van de medewerkers vlak bij mij woont kan hij de auto zelfs ophalen en weer thuis brengen. Heel fijn!

Service
marinka griffioen (zwaanshoek)
16-01-2019
9

fijne service en vriendelijke mensen

Verkoop
Nico Reinders (Heemstede)
11-01-2019
9

De verkoopadviseur was eerlijk naar ons toe over de opties en mogelijkheden. Daarnaast was hij niet aan het pushen waardoor wij een keuze konden maken waar wij achter staan. De verkoopadviseur nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen tijdens de aflevering zodat wij snel op pad konden met de nieuwe auto.

Service
Dhr. Schaeffer
09-01-2019
10

Deskundig, vriendelijk, behulpzaam.

Verkoop
Ilona Matuszewska (Hillegom)
09-01-2019
9

Vriendelijk. Duidelijk. Behulpzaam.

Service
John van Veen (Aerdenhout)
04-01-2019
8

Je wordt er vriendelijk ontvangen. Prijsopgave met uitleg goed. Eventuele extras worden je van tevoren medegedeeld en/of aanbevolen. Jammer is dat dit te laat wordt gedaan als je auto al smorgens om 8.30 uur beschikbaar is en je hierover pas in de middag wordt geinformeerd.

Service
n.n.
04-01-2019
10

Uitstekend bedrijf waar ik (en mijn familie) al vele jaren kom. De klant is hier letterlijk koning, ook als er zaken zijn die "minder" zijn (sporadisch).

Verkoop
R.H.Steenkist (Haarlem)
03-01-2019
10

Vriendelijk, duidelijk.

Service
D.J. van Stolk (Haarlem)
19-12-2018
10

De ontvangst , vriendelijkheid en terzake kundigheid van de receptioniste was buitengewoon en overtrof mijn verwachtingen. Ook toen ik met de versnellingsbak van mijn leen Aygo in de problemen kwam heeft ze mij per telefoon uitstekend geholpen. Klasse1

Service
Dhr.F.Beekman (Aerdenhout)
14-12-2018
10

De afspraken worden nagekomen; de balie opvang is prima in orde met vriendelijk personeel.Eigenlijk is het niet anders dan dat je zo,n opvang overal zou willen.

Service
S.W.van der Voet (Haarlem)
14-12-2018
10

ik heb niets toe te voegen . mochten er klachten zijn kan ik met mannen of vrouwen goed praten en dan is er geen probleem

Service
fam. J.P. Blomjous
14-12-2018
8

Deze dealer van Toyota is een heel prettige garage, waar naar onze wensen goed geluisterd wordt en waar de service correct en altijd volgens tijdschema wordt geleverd.

Service
Dhr. Th.F.Roest sr. (Haarlem)
05-12-2018
9

Altijd correcte behandeling zowel in het te woord staan als in de gedane werkzaamheden.

Service
A.J. Leuverink (Haarlem)
05-12-2018
9

Vriendelijk, betrouwbaar en deskundig personeel je weet waar je aan toe bent en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Toyota blijft voor ons de beste auto die er is. ??

Service
hhr.bakker (Overveen)
05-12-2018
8

vaak toch lang wachten. Vraag meestal maar een leen fiets.

Service
MEVR. VAN DER VELDT
05-12-2018
10

dE SERVICE IS GOED EN IN NOOD WORDT JE SNEL GEHOLPEN .

Service
ingeborg barendregt (heemstede)
30-11-2018
10

Een garage die ik graag zou aanbevelen. Klantgerichtheid en een goede en snelle service, dat wil toch iedereen?

Service
Robin M. (Haarlem)
30-11-2018
8

Ben tevreden over het contact met de heren van de receptie.

Service
Mevr. Wolters
30-11-2018
10

Ben erg tevreden over de vriendelijke mensen en de service. Een medewerker was net naar huis gegaan vanwege ziekte, waardoor mijn wachttijd overschreden zou worden. Ik kreeg meteen een leenauto aangeboden. Heel netjes.

Service
Ben Revers (Haarlem)
30-11-2018
9

Service.

Service
RC Donehoo (Bennebroek)
27-11-2018
10

friendly, service oriented, know what they are doing.

Service
Hans Kapitein (Heemstede)
23-11-2018
10

ik wordt altijd correct geholpen en op de hoogte gehouden als er toch iets anders mocht zijn met de auto.

Service
N. Pitz (Haarlem)
23-11-2018
4

Klantenservice slecht. Uitvoering van opdrachten slecht. Terugkoppeling slecht. Afzeggen van afspraak de avond voor de afspraak.

Service
Suzanne Degens (Hillegom)
16-11-2018
10

Ik kom daar altijd prettig binnen. Je wordt er goed geholpen. Als je moet wachten is er een fijne zitplek. Zelfs de mederwerkers van de werkplaats vragen of je koffie/thee wil, terwijl je zelf kunt pakken. Iedereen is vriendelijk. Uitstraling ziet er keurig uit. Ben erg nieuwsgierig naar de nieuwe uitstraling die ze gaan uitvoeren. Fijne zaak.

Service
Joop van Roon (Haarlem)
14-11-2018
8

Omdat een 8 goed betekent.

Service
Alcar Kerkhoff (IJmuiden)
14-11-2018
10

We zijn al jaren klant en al deze jaren worden we altijd vriendelijk te woord gestaan, komen ze afspraken altijd na en wordt service aan de auto altijd perfect uitgevoerd. Evenutuele kosten worden vooraf besproken zodat je weet waar je aan toe ben. Dit geldt natuurlijk voor al het personeel :)

Service
Patrick (Haarlem)
14-11-2018
9

Prettig telefonisch contact. Goede hulp aan de balie en meedenkende monteurs. Hebben keurig geholpen en nog een aanpassing gedaan aan een door mijzelf aangebrachte stekker aansluiting van de trekhaak. Betrof regulier onderhoud.

Service
J.W. van Doorn (Haarlem)
02-11-2018
10

Het gehele team is betrouwbaar, eerlijk en klantvrienddelijk. Er wordt met de klant meegedacht en er wordt altijd een passende oplossing gezocht. De klant wordt altijd persoonlijk aangesproken is geen nummer. Extra service gaan ze niet uit de weg.

Service
mevr.Schonhuth (Haarlem)
29-10-2018
8

Keurige behandeling .Ik ben er erg tevreden over.

Service
Martin Riegen (Spaarndam)
29-10-2018
9

** Haarlem is voor mij al jaren de perfecte dealer voor de beide Toyota's die ik daar in onderhoud heb. Afspraken worden nagekomen en de kwaliteit van service en onderhoud is van 'n hoog niveau. Ik zal zeer waarschijnlijk dan ook niet van het merk Toyota of van dealer wijzigen.

Service
A. Grijpstra (Heemstede)
29-10-2018
10

Toyota Haarlem is een topgarage. Je wordt hier als gast heel deskundig en betrouwbaar behandeld.

Service
M.Been (Haarlem)
29-10-2018
10

Prima vestiging met mensen die meedenken. Niet alleen maar willen scoren. Ik heb het gevoel dat ik wordt gewaardeerd. Dit is denk ik voor een klant belangrijk.

Service
Cees.van.Rooden (Hillegom)
29-10-2018
10

Alles klopt, de receptie en de werkplaats vriendelijk en behulpzaam.

Service
René Knol
29-10-2018
9

Vriendelijke medewerkers, ze stralen vakkundigheid uit.

Service
M.A. van Beaumont
19-10-2018
10

Goede service en erg vriendelijk en behulpzaam

Service
Alex Vermeulen (Haarlem)
17-10-2018
10

Ik ben blij met zo'n toegewijd en deskundig team dat het ook kan opbrengen om hun klanten persoonlijk te benaderen.

Verkoop
Ivonne Niemeijer (Haarlem)
17-10-2018
10

De dealer is mij bekend omdat dit mijn derde Toyota van Louwman Haarlem is. De meeste medewerkers zijn mij ook bekend en geven een goed en vertrouwd gevoel!

Service
A. M. van Strijp (Haarlem )
05-10-2018
10

Doen precies wat afgesproken is.

Service
RA van den Berg (Haarlem)
24-09-2018
9

Wordt vriendelijk geholpen, wat gedaan moet worden ,word gedaan, ik heb ook nog geen ernstige storingen gehad.

Service
Rob Nieuwenhuizen
13-09-2018
10

Ik wordt iedere keer zeer prettig geholpen. Correct, vriendelijk, en flexibel toen ik mij onlangs in de afspraaktijd had vergist.

Service
Stef jansen (Velserbroek)
13-09-2018
10

Vakkundige verkopers. Goede inruilprijs. Afspraak is afspraak. Vriendelijk baliepersoneel.

Service
Carla Dammers (Heemstede)
13-09-2018
8

Ik vind het een fijne garage, ik ga met een prettig gevoel weer naar huis met een veilige auto.

Service
Frans Linssen (Haarlem)
06-09-2018
10

Ja hoor ik heb tot nu toe alleen positieve ervaringen . de medewerkers stralen vakkennis zonder met hun neus in de lucht te lopen . Ik kan zonder problemen elke vraag stellen en krijg een deskundig antwoord. de uitstraling van het bedrijf is prima.

Service
Mw. Mets
06-09-2018
10

Ben zeer tevreden over deze garage. Altijd snel geholpen, zeer vriendelijke benadering, goede uitleg over reparatie en kosten, auto altijd vakkundig onderhouden en kan er altijd terecht met vragen.

Service
LOES Maliepaard-Horselenberg (HAARLEM )
06-09-2018
9

Vriendelijk personeel Beloofd is beloofd.

Service
SuYhen de Rijk
31-08-2018
10

Professionaliteit, vriendelijkheid en attentie tot alle detailles

Service
Dhr. J. van Haasteren (Heemstede)
29-08-2018
10

Zeer vakkundig werk, mijn oude auto rijdt weer als nieuw na de 14-jaars onderhoudsbeurt.Verder een uitgebreide toelichting aan de balie.

Verkoop
R. van den Berg (Bentveld)
29-08-2018
10

Vriendelijk en zeer goed geholpen, gemaakte afspraken zijn nagekomen. Ongevraagd informatie gekregen over diverse zaken.

Verkoop
Germa wels (Leiden)
22-08-2018
10

Klantvriendelijk

Service
G.F. Wagenaer (Haarlem)
20-08-2018
9

goede wijn behoeft geen krans

Service
T. Meinster (Heemstede )
15-08-2018
10

De ontvangst, service en werkzaamheden worden altijd naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd

Service
Dhr. H. Knotter (Bennebroek)
10-08-2018
10

Ontvangst bij de dealer altijd zeer vriendelijk."Problemen" worden meteen aangepakt, altijd goede afspraken voor behandeling van de problemen.Als er iets moet wijzigen wordt direct contact opgenomen en aangegeven hoe en wanneer dit uitgevoerd kan worden

Service
Luiten
08-08-2018
8

Wij zijn meerdere keren vriendelijk geholpen en werd er een goede service geboden.

Service
Paul Roos (Haarlem)
06-08-2018
9

Omdat het gewoon een goede garage is.

Service
Kees Bikker (Veldhoven)
06-08-2018
8

Klantvriendelijk en betrokken. Ik was op vakantie. In de ochtend gebeld. Mijn probleem is dezelfde dag nog opgelost.

Service
John Nat (IJMUIDEN )
25-07-2018
9

Ze hebben een goede service. Wordt netjes behandeld en de garantie is perfect ??

Service
J. Zijlstra (Haarlem )
25-07-2018
10

Vakkundig en vriedelijke mensen

Service
Henk Tuijn (Haarlem)
25-07-2018
10

Altijd goede service, duidelijke informatie vooraf, geen gedoe.

Service
Adriana van Baren (Bloemendaal)
24-07-2018
10

Met name de vriendelijke en serieuse informatie en de vertrouwelijke uitstraling van de medewerkers Receptie.

Service
Germa Wels (Leiden)
18-07-2018
10

Dit is mijn 3e auto die ik daar heb gekocht, super vriendelijke mensen en kwaliteit staat bovenaan. Omdat ik wat verder weg woon regelen ze altijd een fiets tijdens mijn onderhoudsbeurt kan ik heerlijk de stad in.

Verkoop
H. Kroes (Haarlem)
18-07-2018
8

Soms zijn de verkopers lastig te bereiken. Ze zijn dan bezig of in gesprek.

Service
Peter Blokker (Heemstede)
18-07-2018
5

Prijs van de onderhoudsbeurt was niet transparant. Opgegeven kosten zou 238 euro zijn. (eerste onderhoudsbeurt, compleet) Echter moest ik 261,94 afrekenen. Bleek dat bij de kosten niet was berekend de brandstofsysteemreiniging. Als dit gebruikelijk is bij een onderhoudsbeurt, waarom dan niet vermeld bij de (transparante ) kosten opgave vooruit.

Verkoop
Dhr. D. van Raat (Haarlem)
17-07-2018
10

Toyota Louman Haarlem heeft op ons een goede indruk achtergelaten ten aanzien van de aankoop, proefrit en afhandeling.Ook de toch wel aparte manier bij het ophalen van de auto, namelijk het ontdoen van het kleed dat over de auto was gedrappeerd was een leuke ervaring, die overigens al vooraf was gegaan van een WhatsApp van de verkoopster met een video waarin de nieuwe auto in die situatie werd getoond.

Service
FAB (Haarlem)
11-07-2018
9

Ik rijd nu al 9 jaar in een Toyota Prius, en de auto DOET HET ALTIJD. In deze periode zijn er wel een aantal mechanische problemen geweest, die zijn altijd goed opgelost (sommigen waren wel duur, maar dat was begrijpelijk gezien de schade). Voor trouwe klanten hebben ze een zeer goede pechhulp-service, inbegrepen bij de prijs, dus je spaart wel een ANWN-abonnement uit.

Service
Frans Visser-A.J.Bronsveld (Haarlem)
11-07-2018
9

Behandeling/voorlichting klant

Service
Ralph Zonneveld (Oude Wetering)
11-07-2018
9

zeer vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg van een vraag die ik had. Op tijd klaar.

Verkoop
Pim Randag (Bloemendaal)
10-07-2018
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Service
Johan van Wieringen (Haarlem)
09-07-2018
10

alles ging correct, en volgens afspraak

Service
Patrick schalk (Zaandam)
04-07-2018
10

Vriendelijk personeel en vakkundig advies

Service
H Westmijze (Heemstede.)
29-06-2018
10

alles is voorelkaar en ik ben tevreden!

Service
D. Van der Kooi (Haarlem)
29-06-2018
8

Nee. Sorry, ik heb zoëven een beoordeling gegeven over mijn Toyotadealer.

Service
Jan Spaan (IJmuiden)
28-06-2018
9

Vakkundige uitvoering van het onderhoud,

Service
JGroot (Bloemendaal)
27-06-2018
9

Vakmanschap. Servicegericht. Vriendelijk. Betrouwbaar.

Service
W.Meerstra (Heemstede)
18-06-2018
5

klantonvriendelijk is het juiste woord

Service
Mevr.S.F.Meddens
14-06-2018
7

erg lang moeten wachten op de rekening. vriendelijk,de ene keer voorkomender dan de andere keer.We zijn mensen,dus dat kan gebeuren,U vraagt erom, verder niet noemenswaardig.

Service
Dhr. C.H. Meijer (Haarlem)
13-06-2018
9

Omdat ik geen 10 wil geven. Goede service, kennis van zaken, prima ontvangstruimte, goede kwaliteit geleverd werk.

Verkoop
ET
13-06-2018
8

Goede begeleiding en service bij aankoop nieuwe wagen.

Service
Karel Klumpers-Berghuis (Hillegom)
13-06-2018
9

Wij zijn al vele jaren klant bij Louwman Haarlem en zijn altijd prettig geholpen. Reparaties zijn altijd goed uitgevoerd en een raming van de kosten werd altijd vooraf gegeven. Een uitstekende dealer.

Service
Renate Kes (Haarlem)
13-06-2018
8

Je wordt er altijd goed en prettig geholpen! Kom er al jaren!

Service
Th.W.M. Bot (Haarlem)
07-06-2018
9

De manier waarop je te woord wordt gestaan. En de wijze waarop je geinformeerd wordt over het onderhoud van mijn auto.

Service
J.H.Wille (Haarlem)
06-06-2018
10

Ik kom al meer dan 10 jaar bij Louwman en ondanks het feit dat ik in een Prius rijd van 8 jaar oud(ik ben zeer aan deze fantastische auto gehecht),wordt ik altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Service
Marjolijn Koot (Hoofddorp)
06-06-2018
10

Deskundigheid, klantvriendelijkheid, service!

Service
B.Remmerswaal (Hillegom)
05-06-2018
8

Alles was prima geregeld behalve het afhandelen van de rekening. Ik was op vacantie in Canada en heb via de mail verzocht om de rekening digitaal naar mij te sturen zodat ik het dan zou kunnen overmaken. Hier heb ik geen reactie gekregen. Wel lag er, toen ik thuiskwam, een aanmaning op de deurmat. Dat vond ik heel vervelend.

Service
mw Blomj
01-06-2018
8

het is een goede een zeer betrouwbare garage, met reële prijzen en aardige voorkomende mensen.

Service
Dhr.F.P.Timmermans (Bennebroek)
30-05-2018
7

De afspraak liep geheel volgens wens

Verkoop
J. B (Achtmaal.)
29-05-2018
4

Nogmaals, de verkoper is Top.Maar verder heel slecht behandeld.

Service
dhr L. van Moolenbroek (Haarlem)
28-05-2018
10

Omdat dit mijn ervaring is met deze dealer

Verkoop
John Vliek (Haarlem)
28-05-2018
8

Bijzonder klantvriendelijk geholpen

Service
Dhr Schippers (Heemstede)
28-05-2018
8

Deze dealer lost de miscommunicatie tussen de landelijke Toyota organisatie en de klant goed op. Landelijk staat op de site dat je een prijsopgave krijgt. Deze is vervolgens niet te vinden. Deze dealer beantwoord je mail wel ket een ordentelijke en kloppende prijsopgave en levert dan ook nog een goede service en kwaliteit.

Service
Jan van den Bergh (Haarlem)
24-05-2018
9

fijne service, er wordt goed meegedacht

Service
Dick van Ad (Haarlem)
24-05-2018
8

Plezierig

Service
Patricia Meijer (Haarlem)
24-05-2018
9

Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Na de laatste beurt met APK keuring konden wij onze telefoonhouder niet meer vinden. Helaas konden ze hem ook niet meer op de werkplaats localiseren en we hebben toen gratis een vervangende telefoonhouder gekregen. Als er een probleem is word hij heel goed opgelost. Wij zijn zeer tevreden klanten

Service
x
24-05-2018
9

Uitstekende service, ook als er "dingen" zijn wordt er een goede oplossing gevonden.Oprecht en eerlijk bedrijf waar de hele familie komt.

Service
M. Heule (Haarlem )
17-05-2018
9

De dienstverlening is goed. Correcte medewerkers.Wat ik niet goed begrijp is de prijs die men mij in rekening wilde brengen voor een achterruit wisser. Die was exorbitant. Naar mijn mening niet passend.

Service
Mevr. van Ijzendoorn (Velsen)
17-05-2018
8

Omdat ik tevreden ben over Louwman Haarlem

Service
Sonja Elskamp-Kroon (Hillegom)
17-05-2018
9

Aardige , correcte behandeling. Vriendelijke mensen. Helemaal goed.

Service
C M A . v/d Veldt (=)
17-05-2018
10

Een prima garage , je wordt snel en goed geholpen en er wordt geluisterd en mee gedacht .

Service
R.J.M. van Veelen (Haarlem)
16-05-2018
9

Goede service. Uitstekende communicatie.

Service
N. Geerlings (Haarlem)
16-05-2018
6

APK beurt is voor de tweede maal in 3 jaar niet uitgevoerd terwijl dit duidelijk was afgesproken. Kleine beurt is wel gedaan zoals afgesproken.

Service
Jan Gerritsen (Overveen)
09-05-2018
10

Een klantgerichte behandeling van mijn vraag en een duidelijke toelichting op de activiteiten, die in de werkplaats uitgevoerd zijn. .

Verkoop
Rob van der Zwan (Haarlem)
08-05-2018
8

Vriendelijke ontvangst , klantgericht en to the point bij offerte en goede begeleiding bij het aankoopproces.

Service
Cornelis Winkel (Bloemendaal)
04-05-2018
8

in eerste instantie werd de afspraak niet nagekomen. Vervolgens werd na mijn reaktie , zonder mij daarvan in kennis te stellen, de afspraak toch gehonoreerd. Men had klaarblijkelijk toch de fout ingezien.

Service
L.A. van der Velden
04-05-2018
9

Prettige dealer met aardige mensen

Service
Otto Deen (Haarlem)
02-05-2018
10

De medewerkers doen zelfs een stapje extra voor de klant. Je bent geen nummer.

Service
Gina (Haarlem )
02-05-2018
9

Goede service en ze doen precies wat er is afgesproken. De elektrische scooter was kapot die dag, keurig een Aygo meegekregen. Dank, want ik ben mantelzorger en heb vervoer nodig om ons kind naar school te brengen. We hadden ons verheugt op de scooter, dit was absoluut second best!

Service
Ronald Brand (Haarlem)
25-04-2018
10

zeer goede dealer

Service
Jose Inbloem
18-04-2018
9

Zeer vriendelijke verkopers, werkplaatspersoneel en service aan de balie. Goede sfeer in de zaak. Echter zou de 'koffiecorner' /wachtruimte iets gezelliger en groener (planten) ingericht mogen worden.

Service
Hans Kapitein (Heemstede)
18-04-2018
10

Professionele medewerkers en altijd een duidelijk antwoord op een vraag.

Verkoop
R.R. Neumeijer (Santpoort Noord )
12-04-2018
9

Goede locatie, goed bereikbaar goede koffie. Ja echt geweldig

Service
C Verburgh (Heemstede)
05-04-2018
7

Snelle afspraak mogelijkheid, wel prijzige rekening en was leuke service geweest als de auto gereinigd en gezogen klaar stond.

Service
Van der Velden
03-04-2018
8

Goed geholpen

Service
P. Esser (Haarlem)
28-03-2018
10

Ik vind het een prettige garage en ik kom er inmiddels al sinds 2001. Het is inmiddels wel een paar keer van naam veranderd,maar het was al die tijd wel Toyota.

Service
Psm van Doorn (Haarlem)
28-03-2018
10

Prima garage, aardige bali medewerkers en altijd tevreden

Service
tom kruisman (santpoort noord)
23-03-2018
8

wanneer ik iemand of iets een 8 geef is dat goed. niet alle zaken kan ik beoordelen. als er iets fout gaat weet je het niet altijd direct, ook een goede afhandeling kun je nooit direct beoordelen. wees dus tevreden met mijn 8.

Service
Ton Timmerman (Haarlem)
21-03-2018
9

Ik word altijd vriendelijk ontvangen, krijg vantevoren een prijsopgave en wordt gebeld als de auto klaar is. De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd en in bijzonder gevallen wordt er altijd even overlegd over de oplossing.

Service
Mevr.Kuijpers
14-03-2018
10

Altijd correct,altijd volgens afspraak5

Service
Mw. C. De Boer (Haarlem)
07-03-2018
9

Duidelijk, vriendelijk, eerlijk

Service
Peter Saarloos (Haarlem)
07-03-2018
9

prima uitleg wat de oorzaak was en wat er vervangen ging worden

Service
F. Groen (Haarlem)
06-03-2018
10

De zaken worden zakelijk en correct afgehandeld

Service
A.Karlashchuk (Haarlem)
28-02-2018
9

hulpzaam, op tijd alle hulp ia aangeboden, vriendelijk

Service
L.G. Nikitina
27-02-2018
3

Onprofessioneel en onsympathiek manier van aanpak

Service
D.Straatsma (IJmuiden)
27-02-2018
8

Prettige omgang met personeel.Nette opgeruimde werkplaats.Snelle afhandeling van plaatsen band (kapot gereden) i.v.m. vertrek wintersport.

Verkoop
Dhr.en Mevr. v.d.Weiden-Jansen (Heemstede.)
26-02-2018
10

Omdat wij al al dertig jaar klant zijn bij deze garage (tweede kleine auto's ) en altijd tot volle tevredenheid. ( type Starlet en Yaris. )

Service
Roberta Schneider (Haarlem)
26-02-2018
10

Alles klopt.

Service
Henk Nelissen (Haarlem )
07-02-2018
10

Gewoon in alle opzichten ben ik eentevreden klant. Altijd correct en adequaat geholpen met oog voor mijn belangen.

Service
Martien de Groot (Heemstede)
07-02-2018
2

Na jaren een Trouwe Toyota fan te zijn geweest heb ik besloten om naar een ander merk over te stappen, niet vanwege het merk, maar vanwege de dealergroep rond Haarlem. Deze groep dealers heeft geen betrokkenheid bij de klant of liefde voor de auto. Het gaat alleen over geld verdienen en liefst zo snel mogelijk. Ik heb geen vertrouwen meer in de accuraatheid, eerlijkheid en betrokkenheid van Louwman Haarlem. Mijn geld heeft u, maar als klant ziet u mij niet meer terug. Treurige is dat ik denk dat dat u veel minder doet dan mij.

Service
P Stam (Heemstede)
25-01-2018
9

Altijd keurig op tijd met het verzorgen van mijn auto.waar op ik kan vertouwen.

Service
Dhr vanden heuvel j.j. (Aerdenhout)
25-01-2018
9

Prima service vlotte behandeling vaklui

Service
de Heer H.D. van Roon (Heemstede)
24-01-2018
9

goed en betrouwbare dealer

Service
Jaap Stork (Heemstede)
24-01-2018
9

Klantgerichtheid, efficiëntie, hoge kwaliteitseisen die geheel waargemaakt worden en tenslotte de deskundigheid en betrokkenheid van het personeel, zowel bij de receptie en de afdeling verkoop als ook in de werkplaats.

Service
Dick van Dam (Haarlem)
16-01-2018
10

vriendelijk en behulpzaam personeel; goede uitleg van te verrichten werkzaamheden ( in het onderhavige geval een onderhoudsbeurt ). Auto weer keurig terug ontvangen.

Service
nj de graaf (zandvoort)
10-01-2018
7

Het is een hele goede dealer maar mijn garantie via Ridderkerk louwman word maar niet uitgevoerd

Service
Anoniem
10-01-2018
10

Uitstekende service, vriendelijke mensen. Eerlijke prijzen en geen verzonnen reparaties.

Service
Mevr. SHM van Hemert-Stoffels (Hillegom)
08-01-2018
10

Toen ik mijn auto in ging ruilen voor een andere, werden wij uitgebreid en zeer goed geholpen. Ik heb er daardoor een vertrouwd gevoel gekregen om naar Haarlem te gaan voor onderhoud.

Service
Alex Vermeulen (Haarlem)
05-01-2018
10

Toyota Haarlem is een zeer professionele Toyota dealer met zeer deskundig personeel bij verkoop, receptie en werkplaats. Opvallend is ook dat de contacten zeer vriendelijke en persoonlijk zijn, zelfs hoffelijk als ze bijvoorbeeld de deur voor je open houden om met de vervangende fiets de showroom te verlaten.

Service
Anoniem
04-01-2018
9

perfecte service, ik geef een 10 bij 3 maal achter elkaar een perfecte service. Dit was mijn eerste serie beurt bij Louwman Haarlem

Service
Ger Leliveld (Haarlem)
03-01-2018
9

netjes te woord gestaan door receptie-personeel; prijsafspraken goed nagekomen; specificatie van hetgeen uitgevoerdis tot in de details uitgewerkt; alle vertrouwen erin dat de veiligheid tot de volgende beurt gewaarborgd is.

Verkoop
Monique Charbon (Heemstede)
03-01-2018
10

Zeer tevreden over de kontakten

Service
Anoniem
02-01-2018
9

Goede garage, klantvriendelijkheid is goed, aardige mensen, en fijne wachtruimte met koffie.

Service
Anoniem
27-12-2017
8

Ik hen tevreden met de service en vind 8 daar een miii cijfer voor.

Service
A. Leuverink (Haarlem)
20-12-2017
9

Toyota is een geweldige auto en de service van Louwman Haarlem is perfect d.w.z. betrouwbaar, klantgericht en kwalitatief goed. Je weet vooraf waar je aan toe bent. De benadering is vriendelijk en correct. De kosten zijn wellicht redelijk maar het mag iets goedkoper vandaar de 9 en niet een 10.

Service
Martin (Haarlem)
20-12-2017
10

Prima geholpen, prijsopgave kwam excact overeen met te betalen bedrag.Auto rijd weer prima

Verkoop
Anoniem
20-12-2017
10

De ligging.

Service
Ruud (Haarlem)
20-12-2017
9

De houding van de mensen achter de servicebalie en in de werkplaats is altijd zeer hulpvaardig en vriendelijk. Wat ik mooi vind is dat het ook altijd eerlijk wordt gezegd als iets niet direct noodzakelijk is. Je wordt niet onnodig op kosten gejaagd. Er wordt altij meegedacht.

Service
de heer Ed Stoete (Heemstede)
20-12-2017
10

Hier hebben ze nog echt tijd voor de klant en je wordt uiterst vriendelijk geholpen! Ze hebben daar ook echt kennis van zaken!En dan wat bovenal telt: ik heb in veel verschillende merken auto's gereden, maar Toyota levert gewoon het beste topproduct. En dat geldt niet alleen voor nieuwe maar ook voor gebruikte auto's. Tel daar de vriendelijkheid achter de balie en de toewijding van de monteurs bij op dan snap je het wel: ik blijf bij Louwman Haarlem altijd klant!!!

Service
Dhr A dijkstra (Haarlem)
20-12-2017
10

Top louwman wat een service geweldig nogmaals bedankt voor alles mijn volgende auto komt ook zeker bij jullie vandaan

Service
Albert de Ligt (Haarlem)
20-12-2017
9

Correcte afhandeling op een plezierige manier

Service
Anoniem
15-12-2017
9

Erg tevreden over de medewerkers van de balie en werkplaats

Service
Anoniem
13-12-2017
10

De medewerkers van Toyota Louman in Haarlem zijn alle vriendelijk, behulpzaam en efficiënt. Het is ook heel prettig dat je altijd dezelfde gezichten ziet dus dat je toch een soort band opbouwt met de medewerkers daar. De service is top en de bediening heel prettig.

Service
Anoniem
12-12-2017
9

Zeer correcte behandeling en afhandeling.

Service
Anoniem
06-12-2017
8

Goede en vriendelijke Service elke keer.

Verkoop
Dhr. Van der Worp en Mw. Simons (Driehuis)
06-12-2017
10

Zeer klantvriendelijk en servicegericht, over alle contacten rondom aankoop en aflevering zeer tevreden en niet opdringerig

Service
Hr en Mw Blomjous (Aerdenhout)
06-12-2017
8

Deze dealer is een heel plezierige garage. Je kunt er goed afspraken maken en over bijzonderheden wordt je altijd op tijd bericht. de mensen zijn aardig en de monteurs zijn heel bekwaam. Wij zijn heel tevreden dat we voor Toyota( voor het eerst!) kozen en dat we deze garage troffen.

Service
Ad de Swart (Heemstede)
06-12-2017
9

De dealer is makkelijk aan te rijden. Het contact verliep prettig en de service was prima. Ik kreeg een leenauto tegen het laagste tarief en over de gebruikte benzine werd niet moeilijk gedaan.

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Ik word altijd prima en voorkomend geholpen door de medewerkers, er wordt meegedacht

Service
K.Koper (Zandvoort)
06-12-2017
8

Nette ontvangst, duidelijke communicatie over werkzaamheden, redelijke wachtruimte (beetje koud), behoorlijke koffie,genoeg te lezen.Zeer positief was dat er 2 zaken werden gevonden die nog onder garantie gemaakt zullen worden (multi riem en aandrijfhoes).Jammer dat de gasdempers van de achterklep daar kennelijk niet onder vielen, zouden erg duur zij maar zijn voor 6-20 euro per stuk al op internet te bestellen....... ook voor 85 euro

Service
Anoniem
04-12-2017
8

Service is ok , vriendelijk contact

Service
Theo Coort (Haarlem)
30-11-2017
10

Uitstekende service en erg vriendelijke mensen,Wachten in de showroom, met Wi-Fi voor je internet als je dat wilt,Leesbladen en de krant van de dag,Veel soorten koffie, thee en koekjes e.d.,Verleidelijke nieuwe auto's in de showroom, altijd leuk om je te kijken toch?En voor je het weet is je auto al weer gereed.

Service
C.H. Meijer (Haarlem)
29-11-2017
10

Correcte behandeling, goede service, geen afwijkingen in afspraak.Ben zeer tevreden.

Service
Mevr. Visser-Bronsveld (Haarlem)
24-11-2017
10

Kwaliteit en service

Service
Anoniem
24-11-2017
8

Omdat ik tevreden ben over de beurten en reparatie van mijn auto. Tevens vind ik de communicatie met de hupverleners prettig en krijg ook duidelijke uitleg.

Service
Hr. van Doorn (Haarlem)
22-11-2017
10

uitstekende garage met eerlijke en heldere informatie over werkzaamheden en kosten. De klant wordt gezien en benaderd als mens met een naam en niet als nummer, waar de naam niet belangrijk is. Naar de klant wordt geluisterd en van vakkundig advies voorzien.

Service
D. van As (Haarlem)
22-11-2017
9

Afspraken worden nagekomen.

Service
Anoniem
22-11-2017
10

Omdat ik de aanspraak en de uitvoering altijd correct vind, Dikke Pluim.

Service
Anoniem
15-11-2017
9

la genre son muy amable

Service
Ben Revers (Haarlem)
15-11-2017
9

Volledig tevreden, niets te wensen.

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Goede service zoals halen en terug brengen i.v.b. met ziekte.

Service
Anoniem
08-11-2017
8

Iets meer dan een 7 omdat het een vriendelijke ontvangst en afhandeling wel een puntje waard is.

Service
Anoniem
08-11-2017
7

Beurt prima uitgevoerd. Spiegelglas niet op voorraad m.i.toch een heel gangbaar onderdeel, luchtje na afloop in auto niet aangenaam.

Service
Ank Swets (IJmuiden)
01-11-2017
9

je wordt daar behandeld als trouwe klant. Er wordt altijd een praatje met je gemaakt en als de prijs duurder wordt dan gezegd wordt alles je goed uitgelegd.

Service
Anoniem
01-11-2017
10

ben goed geholpen ,vriendelijk behulpzaam vind ik heel belangrijk ,juist omdat ik wel in de auto rijd maar er weinig verstand van heb.

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Fijn, toegankelijk personeel aan de werkplaatsreceptie.

Verkoop
T.J. Van de Reep (Hillegom)
26-10-2017
10

Wij zijn prima geholpen.

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Omdat ik zeer tevreden ben en je er goede service krijgt

Service
M. Been (Haarlem)
04-10-2017
10

Eindelijk een dealer die doen wat ze beloven en niet iets mooier voorspiegelen dan het is. Eerlijke kosten opgave en erg klantvriendelijk. Ik zou zeggen ga zo door.

Service
J.N.van der Velde (Haarlem)
04-10-2017
8

Goede afspraken kunnen maken en overeenkomstig geholpen.

Verkoop
Lex Kock (Haarlem)
20-09-2017
10

Omdat ik al jaren een zeer tevreden klant ben van de dealer Louman Haarlem dit mede door de prettige behandeling door het personeel.Zowel het verkopende, de receptie als het garage personeel

Verkoop
Leo en Sandra Otto (IJmuiden)
18-09-2017
10

top bedrijf met een geweldige goede en betrouwbare service en fijne medewerkers.

Service
T. Haitsma Mulier (Heemstede)
13-09-2017
9

Ik kom al (sinds 1992) bij deze dealer. E altijd naar tevredenheid.

Verkoop
L Dijkzeul
13-09-2017
6

Vervolg afspraken worden niet nagekomen

Service
Jan Gerritsen (Overveen)
06-09-2017
10

Klantvriendelijke behandeling en voor zover ik het kan nagaan een correcte uitvoering van de afgesproken werkzaamheden.

Service
Anoniem
06-09-2017
9

Service is goed en ben te vrede. Er is echter een punt wat ook geldt voor andere auto dealers.Hoe controleer je dat wat is aan gevinkt op de onderhoud checklist ook daad werkelijk is uit gevoerd. Ik begrijp dat het vertrouwen heel belangrijk is. Ik beoordeel Louwman Haarlem met een 9 omdat ik op dit moment geen aanleiding heb om aan het door mij gestelde vertrouwen te twijfelen

Service
Anoniem
06-09-2017
6

onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd maar niets extra. Vriendelijke mensen maar niet veel betrokkenheid.

Service
W.J.Krom (Hillegom)
01-09-2017
10

goede service afspraken nagekomen

Service
Anoniem
31-08-2017
9

Vriendelijk geholpen.

Verkoop
Jan Kuiper (Zandvoort)
30-08-2017
10

Goede en betrouwbare info.

Service
C.C. Kroon (Spaarndam)
30-08-2017
9

Prettige dealer en altijd keurig te woord gestaan

Service
Anoniem
30-08-2017
8

Receptie vriendelijk en begripvol.

Service
Anoniem
25-08-2017
8

Prima service. Goede communicatie.

Service
Anoniem
23-08-2017
10

Prima service. Vriendelijke medewerkers.

Service
Thea proper (Haarlem)
21-08-2017
10

Vriendelijk personeel, goed advies, komen hun afspraken na.

Service
Anoniem
09-08-2017
8

Duidelijke afspreken en vriendelijk geholpen

Verkoop
dhr. P.G. van Galen (Haarlem)
09-08-2017
10

altijd goed, behulpzaam, en geen problemen

Service
Anoniem
09-08-2017
9

De mensen van de receptie werkplaats zijn duidelijk, prettig en correct in de omgang en komen (bel)afspraken na; ze stralen de degelijkheid en betrouwbaarheid van het merk Toyota uit.

Service
Anoniem
02-08-2017
10

Uitstekende service, komen gemaakte afspraken na, doen wat echt nodig is voor de klant om een probleem op te lossen, denken mee.

Verkoop
Samantha van Ommeren - van Boxel (Heemstede)
02-08-2017
10

Vriendelijk ontvangst lekker gemoedelijk en een gevoel dat je echt een klant bent

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
10

goed georganiseerd bedrijf met vriendelijke mensen!

Verkoop
Anoniem
28-07-2017
10

Persoonlijke benadering bij verkoop, geen sprake van opdringerigheid. Verder ook zeer goede auto. Nog nooit wat mee gehad.

Service
D.H.Coolen (Haarlem)
26-07-2017
10

Voor het totale plaatje,personeel en hun vakkennis geef ik graag tien punten!

Verkoop
T. van der Horst
26-07-2017
5

Verschillende keren afspraken niet nagekomen, klachten als niet bestaand afgedaan.

Verkoop
Dhr. J.N.Otto
26-07-2017
10

Louwman Haarlem is een prima bedrijf met deskundige en vriendelijke mensen die zeer betrokken zijn bij hun werk.vooral de persoonlijke benadering geeft een goed en prettig gevoel.

Service
Anoniem
24-07-2017
9

Aardige en bekwame medewerkers. Lekkere koffie

Service
W. van Riet (Heemstede)
24-07-2017
10

Louwman Haarlem is een uitstekende garage met prettig professioneel personeel. Het is al vele jaren hét adres voor onderhoud aan onze Toyota.

Service
Dhr. H. Kapitein (heemstede)
24-07-2017
10

Ik ben al 8 jaar zeer tevreden met mijn inmiddels tweede Toyota Prius, en altijd correct geholpen door de service medewerkers.

Service
Anoniem
24-07-2017
10

Altijd zeer correct geholpen en mochten er problemen extra zijn dan word je gelijk gebeld en wat de extra reparatie gaat kosten. Wordt altijd vrijblijvend advies gegeven of de extra reparatie moet worden uitgevoerd.

Verkoop
Arnold Kok (Heemstede )
13-07-2017
10

Hele goede uitleg. En zeer vriendelijk en je voelt je bij Louwman haarlem heel prettig.

Verkoop
Anoniem
12-07-2017
10

De mensen bij Louwman Haarlem zijn vriendelijk en beleefd en altijd bereid om precies te doen wat je vraagt en je - nooit opdringerig - te adviseren als daar aanleiding voor is

Service
Anoniem
12-07-2017
8

prettige omgeving, beetje koel en zakelijk

Service
R.J.M.van Veelen (Haarlem )
05-07-2017
9

Uitstekende service. Duidelijke uitleg over wat moet gebeuren.

Service
W. Bluijs (Zandvoort)
03-07-2017
9

Goede service, aardig personeel.

Service
Irma Boerakker (Haarlem)
30-06-2017
8

Vriendelijk, duidelijk, efficiënt

Service
Bart Remmerswaal (Hillegom)
30-06-2017
10

Het is gewoon een goed bedrijf met een goede service.

Service
Anoniem
30-06-2017
7

De afwerking plus de uitleg over de servicecard, heb de anwb opgezegd na 40 jaar, blijkt dat ik pas na een dure servicebureau , die ik normaal gesproken nog lang niet gedaan zou hebben,verlenging van de kaart kreeg, jammer!

Service
Anoniem
27-06-2017
10

Al vele jaren een tevreden klant ! Uitstekende service, ook als dingen "lastig" worden.

Verkoop
Anoniem
26-06-2017
9

Zeer vriendelijk personeel, een warm welkom zodat ik mij thuis en op mijn gemak voelde.
Ook had ik het gevoel eerlijk te zijn behandeld. De verkoper had een goed praatje zonder dat ik mij verplicht voelde, een eerlijk verhaal.
De aflevering was een feestje waar zeer ruim de tijd voor is genomen zodat er geen vragen meer over waren.
Ook het telefoontje naderhand heb ik als prettig ervaren.

Service
Mw. M .Planting
23-06-2017
9

Aardig personeel. Heel vriendelijk. Alles in goed overleg gedaan.

Service
M.P. de Groot (Haarlem)
23-06-2017
9

Vriendelijk, bekwaam, uiterst behulpzaam en heel vriendelijk. Kom uiteraard niet graag maar als ik dan toch naar de garage moet dan heel graag naar Louwman Haarlem.

Service
Germa Wels (Leiden)
22-06-2017
10

Goede service en er hangt een gezellige sfeer. Je wordt meteen vriendelijk te woord gestaan.

Service
Yvonne van Eijk (Haarlem )
21-06-2017
10

Het bedrijf is een en al voorkomendheid. Alles is erop gericht om de klant van dienst te zijn: snelheid, duidelijkheid over kosten vooraf, uitleg wat gedaan is, fantastisch!

Service
,
21-06-2017
10

Toyota Louwman is een prettige bedrijf om te kopen en de auto in onderhoud te hebben.
Vriendelijk en bekwaam bij al onze bezoeken

Service
Anoniem
21-06-2017
10

Benadering van het personeel heel goed

Service
Anoniem
20-06-2017
8

Goede garage en zeer vakkundig, alleen auto niet schoon terug

Verkoop
S.A Boesten (Zwaanshoek)
20-06-2017
8

De levering was een totale ramp maar dat was niet de schuld van lauman Haarlem maar was meer de schuld van de importeur en diegenen die de bus moesten ombouwen lauwman Haarlem heeft me daarvoor goed gecompaseerd .
Top verkoper

Service
Anoniem
19-06-2017
8

Het is een goed bedrijf met goed vakkundig personeel

Service
De lange (Haarlem)
14-06-2017
10

Snelle uitvoering en de afspraak was precies op tijd

Service
Anoniem
07-06-2017
10

Ik ben bijzonder tevreden over het advies, de uitvoering en de afhandeling.

Service
M.Bigler (Velserbroek)
07-06-2017
10

Op het moment dat je naar binnen loopt wordt je omarmd door een vertrouwd gevoel. Voor een apk keuring en een grote beurs heb ik besloten in de zaak te wachten totdat de auto klaar was. Ik was samen met onze 3 maanden oude meid en we hebben ons geen moment verveeld. We mochten zelfs op een van de kantoren boven even de luier verwisselen! Alles verliep precies volgens afspraak en 2,5 uur later liep ik samen met de kleine met een goed gevoel de zaak uit. Prima service!!

Service
Anoniem
31-05-2017
8

Goede en kundige mensen met inlevingsvermogen waarmee je alles goed kunt overleggen en bespreken.

Service
Noortje Thissen
26-05-2017
10

Goede, persoonlijke service.

Verkoop
S Nijssen (Haarlem)
26-05-2017
10

Behulpzaam personeel die echt de tijd voor je neemt. Dik tevreden en super blij met mijn auto

Service
Lucy Lambert
24-05-2017
9

Mensen zijn vriendelijk en een goede sfeer.
De auto was op tijd klaar, je kunt er ook gezellig zitten met een lekker kopje warme chocola.

Service
Dhr W. te Beek (Haarlem)
24-05-2017
9

Zeer klantvriendelijk
Prettige medewerkers
Denken mee met de klant
Zeer goede service

Service
Dhr. E. van Wijk (Velserbroek)
18-05-2017
9

Al vanaf de telefonische afspraak een duidelijke mail ter bevestiging.
Afspraken worden netjes en in onderling overleg goed nagekomen.
Prima service bij Louwman!

Service
Van Doorn (Haarlem )
17-05-2017
10

Vakkennis, persoonlijke benadering en juiste informatie staan hoog in het vaandel

Service
Anoniem
17-05-2017
9

De medewerkers zijn erg servicegericht en het verloop m.b.t. reparties en tussentijdse update is prima

Service
J.Oostdijk (Zaandam )
17-05-2017
10

Prima dealer , al vijf jaar zeer prettige garage , geen enkele opmerking , houden zo

Service
Anoniem
17-05-2017
10

No nonsense en flexibele dienstverlening met afspraken die keurig worden nagekomen.

Service
Anoniem
17-05-2017
10

vriendelijke mensen, kundig

Verkoop
Anoniem
12-05-2017
9

Mijn ervaringen in de afgelopen jaren met de ontvangst en behandeling/afhandeling door de receptie en andere medewerkers zijn zeer positief. Vriendelijk en correct geen reden tot klachten

Verkoop
Julius (Bennebroek)
11-05-2017
10

Goede service, klantvriendelijk, duidelijk

Verkoop
Otto. Deen (Haarlem)
11-05-2017
10

Deskundig en heel veel aandacht voor de klant. Uiterst vriendelijk.

Service
F.P.Timmermans (Bennebroek)
10-05-2017
10

omdat dit duidelijk van elke klant verwacht wordt.

Service
Dhr S.W van der Voet (Haarlem)
10-05-2017
10

wat moet ik nog toevoegen stuk voor stuk aardige mannen in verleden ook vrouwen .
zeer hulpvaardig en attent . top
met vriendelijke groet

Service
Anoniem
10-05-2017
9

Je wordt er prima en snel goed geholpen

Service
Alex Vermeulen (Haarlem)
04-05-2017
10

Top garage met gespecialiseerde Toyota monteurs en -baliepersoneel.

Service
Dhr. C.H. Meijer (Haarlem)
03-05-2017
10

Goede service, denkt mee, zorgt dat gemaakte afspraak (tijdsduur) niet uitloopt. Eventueel ander vervoer dan afgesproken maar niet tegen hogere kosten. Ben uitemate tevreden over behandeling en service.

Service
C. de Monchy
03-05-2017
10

Correct. Ik kan alleen niet beoordelen wat er in de werk is gedaan.

Service
LWLaadstra (HAARLEM)
03-05-2017
8

Goede ontvangst, duidelijke en professionele uitleg over de werkzaamheden, met de daarbij behorende kosten.

Service
Mw L.C.M. Blomjous (Aerdenhout)
03-05-2017
8

Het bedrijf heeft mensen in dienst die mij vriendelijk en prettig tegemoet treden. Het is duidelijk waar het om gaat en er wordt altijd gezocht naar een afspraak die ons/mij convenieert.

Service
Anoniem
26-04-2017
8

Goede service, goed advies.

Service
Gerard Blom (Bloemendaal)
24-04-2017
10

De medewerkers van Louwman Haarlem zijn altijd zeer voorkomend en gemaakte afspraken worden stipt nagekomen. Daarom verdienen zij van mij een 10.

Service
F van Bockhooven (Heemstede)
19-04-2017
9

Overall een zeer deskundig team , een vertrouwd adres voor onderhoud/service.

Service
Anoniem
19-04-2017
10

Always professional, friendly and efficient. We would not go anywhere else.

Service
Theo Spook (Haarlem)
19-04-2017
8

het personeel tracht aan alle wensen indien mogelijk te voldoen

Verkoop
Anoniem
12-04-2017
10

Hij stond altijd klaar voor me en antwoord alle mijn vragen en denkt mee. Wat wil ik anders?

Verkoop
Koen liem n (Amsterdam)
12-04-2017
9

Prettig ontvangst door de verkoper. Goede band met de verkoper. Hij kent mijn wensen en weet wat ik wil en wat ik vraag. Verkoper is betrouwbaar en er is sprake van wederzijdse transparantie.

Service
V.Schaap (Haarlem)
06-04-2017
8

Klantvriendelijk, ze geven duidelijk aan type onderhoudsbeurt inclusief de bijbehorende kosten. Uitvoering werkzaamheden prima en geven tijdig aan als er extra kosten i.v.m. reparatie bijkomen.

Service
M. Riegen (Spaarndam)
05-04-2017
8

Al jaren trouwe klant bij deze Toyota dealer, goede en betrouwbare service en na jaarlijkse onderhoudsbeurt weer probleemloos rijden.

Service
Angelique Visser (Haarlem)
05-04-2017
8

Dank voor de snelle APK keuring en het tijdig bellen van de gevonden "ongeregeldheden". Deze zijn direct (na toestemming) uitgevoerd en daardoor merk ik dat mijn Aygo lekkerder rijdt en beter, geluidloos remt. Top!

Verkoop
Gerard van den Berk (Hillegom)
05-04-2017
10

Altijd heel correct behandeld.

Service
HH Vo (Haarlem)
29-03-2017
9

Vriendelijke mensen, beleefd, nemen tijd om iets uit te leggen. Goede presentatie. Denken met je mee.

Service
Anoniem
27-03-2017
9

in mijn ogen bijna perfect qua servicegraad, maar er moet altijd ambitie zijn om nog te verbeteren.

Service
Anoniem
27-03-2017
8

Goede en heldere afspraken gemaakt welke ook nagekomen zijn

Service
Anoniem
23-03-2017
9

Goede service, op tijd klaar. Correcte informatie over extra kosten

Verkoop
HJC Zwanenburg (Velsen-Noord)
23-03-2017
9

Goede afhandeling bij verkoop auto

Service
mevr. Piron-
20-03-2017
8

Altijd goed en vriendelijk geholpen alleen bij aflevering van de nieuwe auto weinig uitleg over het gebruik er van.

Verkoop
Lejla Bojadzic (IJmuiden)
17-03-2017
10

Heel professioneeel, klantvriendelijk, behulpzaam, servicegericht.

Service
Tom Kruisman (Santpoort Noord)
16-03-2017
8

Garage is voor mij nog steeds een betrouwbaar adres tot dat het tegendeel vermoed en/of bewezen wordt. Ik kan zelf niet beoordelen of elke keer de 800 á 900 euro aan vaste garage kosten per jaar nodig zijn. Op dit moment vertrouw ik de garage volledig.

Service
Mevr. G.Stam-Burgler (Haarlem)
16-03-2017
10

Vriendelijk personeel ,altijd correct behandeld en ik weet waar ik aan toe ben.

Service
Jaap Stork (Heemstede )
16-03-2017
9

Een bloeiend bedrijf met zeer capabele staf en overig personeel. Efficiënt geleid en uitstekend geoutilleerd, bovendien prima bereikbaar.

Verkoop
Monique Froeling (Haarlem)
16-03-2017
10

Goede service, vlotte reactie op vragen, meedenken, vriendelijk personeel.
Ik had schade aan mijn auto en dit is heel vlot en naar tevredenheid opgelost. Ook vervangend vervoer was goed geregeld.

Verkoop
Harold Swager (Ijmuiden)
16-03-2017
9

Snelle afhandeling , en zakelijke instelling

Service
Anoniem
16-03-2017
9

Ik ben nu enkele tientallen jaren klant bij deze garage en haar rechtsopvolgers tot nu, en ik heb nooit reden gehad dat te betreuren.

Verkoop
Willem van Alphen (Vijfhuizen)
16-03-2017
9

erg vriendelijk te tijd voor je nemen alles goed uit gelegen

Service
Anoniem
08-03-2017
3

We waren zeg maar de eerste met auto wagen worden niet als dagelijks gebruik gereden. Tijdens koop aangegeven dat er twijfels waren over de aanwezigheid van veel elektronica dat was onterecht. Na 3500 km problemen met automaat bak 3 jaar bezich geweest om het goed te krijgen. Kosten na 3 jaar belagelijk hoog voor apk bedragen van 3500 tot laaste keuring bijna 7000 euro. Bij laaste Electronic probleem gevraagd of ze hem konden uitlezen waar storing zat niets kunnen vinden maar wel zeggen 3 uur bezich te zijn geweest zonder oplossing toch rekening van 275 euro.do

Verkoop
h.prins (heemstede)
08-03-2017
9

het was mijn eerste contact met een Toyota dealer ,is mij prima bevallen

Service
F. L. Groen (Haarlem)
08-03-2017
10

De koffie is zelfs goed.

Service
Sonja (Haarlem)
06-03-2017
8

Goeie vriendelijke service

Verkoop
Linda van Rijn
03-03-2017
9

Werden zeer hartelijk welkom geheten. Zelfs voor we kwamen kregen we via een video een welkomstgroet
Kregen gelijk koffie aangeboden en kregen uitvoerig uitleg over de auto en over de verkoop van onze auto.

Verkoop
s.pharnjun (haarlem)
02-03-2017
8

goede klantenservice

Service
N. Turk (Hillegom)
02-03-2017
10

Vriendelijk, zeer bekwaam personeel.

Verkoop
Thea Wagenaar (Zandvoort)
01-03-2017
9

Uitermate vakkundige en vriendelijke verkoper (en nog knap ook).

Service
Anoniem
22-02-2017
8

Zowel mijn auto als ikzelf worden er prima behandeld.

Verkoop
Anoniem
22-02-2017
8

Ik ben zeer tevreden over het algemeen. Goed bereikbaar, goed advies en behulpzaam.
Een aandachtspunt; wachttijden tijdens onverwachtse garage werkzaamheden komen nooit goed uit. De wachttijd is dan altijd te lang. Advies; duur van de verwachte wachttijd bespreken en indien gewenst alternatief vervoer aanbieden.

Verkoop
Mevrouw dweelaard (Haarlem)
21-02-2017
9

Verkoper was uiterst vriendelijk maar niet opdringerig. Uitleg was goed en je voelt je als klant welkom

Service
Jan de Heer (den haag)
21-02-2017
8

Nette garage aardige mensen en goed werk

Verkoop
Lies van der Heijden (Haarlem)
15-02-2017